donderdag 24 maart 2011

24-03 Antwoord Levitt, Rob heeft het moeilijk

Dinsdagavond was Ivo de Blaauw nog zo attent om Marc Levitt meteen een mail te sturen en 's nachts om 12 uur kregen we alweer antwoord van Dr. Levitt. Hij uit zijn twijfels dat het echt specifiek zijn darm is die zo'n pijn veroorzaakt, maar dat het dan ook een neurologische oorzaak heeft. Hij stelt voor om zijn colostoma naar rechts te verplaatsen, zodat er bij Rob alsnog een klein stukje dikke darm gebruikt gaat worden.
Wat nu wijsheid is hoor ik hopelijk de woensdag als René mij belt. Het is allemaal dan ook best lastig en Rob vertellen we echt voorlopig niks, want hij wil het liefst vandaag nog van zijn stoma af. Tja ik hoop dat de chirurgen zichzelf gewapend hebben als ze het Rob vertellen, want geloof maar goed dat hij erg boos zal gaan worden. Ik vertel Rob in ieder geval niks.
Ondertussen gaat Rob gewoon naar school, al heeft hij het daar af en toe ook erg moeilijk, omdat hij zich erg bewust wordt van zijn beperkingen momenteel. Door zijn broviac, weet ik ook niet goed of hij in het zand mag spelen en dat moet ik morgen dus niet vergeten aan dr. Draaisma te vragen als hij mij belt.
We hebben het er even moeilijk mee, dat er weer zoveel te wachten staat. Zeker mbt de ileostoma, omdat het toch altijd een hele zorg met zich mee blijft brengen.
We proberen gewoon door te gaan en je ziet op de foto 2 kinderen genieten in de fietskar. En mama maar trappen. Omlaag gaat meestal nog wel goed, maar zo gauw je omhoog moet, merk je wel dat er ineens meer dan 30 kilo achter je fiets hangt. Goed voor mij conditie en goed voor de beenspieren.

Geen opmerkingen: