zondag 6 maart 2011

06-03 Carnaval

Terwijl ik dit zit te typen, klinkt er vanuit de badkamer heel hard het liedje Rosamunde. Wiese moest ik na de optoch even in bad zetten en heeft de carnaval helemaal te pakken en kent al heel veel liedjes waar wij nu een concert van krijgen.
We komen net van de optocht vandaan. Gisteravond hadden we pullenvullenfrietfestijn en vandaag is het prachtig weer geweest voor de optocht. Normaal loop ik graag mee, maar omdat John nu met Gijs naar Madrid is vertrokken en ik Rob nog niet overal kan neerplanten ben ik dit jaar maar toeschouwer geworden.
Stan en Myrne liepen wel mee en waren eindelijk zuut. (zoet voor de mensen die geen brabants kennen)
Het was een mooie loopgroep. Gelukkig was het ook nog eens prachtig weer en scheen de zon volop.
Helaas was Luuk niet helemaal fit, maar hij kon vanuit de auto alles zien.
Morgen gaan we naar de kindercarnaval en dinsdag is het brunch. Andere foto's volgens vast nog wel. Fijne carnaval

1 opmerking:

Sandra zei

Fijn dat je lekker Carnaval kunt vieren en het met Rob weer goed gaat! Vervelend hoor om telkens zo ziek te zijn en naar het ziekenhuis te moeten. Kan me heel goed voorstellen dat je even rust hebt gepakt met hem thuis! Hopelijk vind je ergens een gaatje om de verbouwing op te kunnen starten, kost even wat energie maar je hebt er zóveel profijt van (als het allemaal maar soepeltjes verloopt maar niet elke gemeente is zo lastig hoor ;) ) Zet 'm op met Rob en geniet nog even van die gezongen Carnavalskrakers in huis :)