woensdag 16 maart 2011

16-03 Nog zeker 6 weken antibiotica

De carnavalsvakantie zit er weer op. Rob is maandag dus alweer naar school geweest en nog wel op zijn fiets! Ik er met de rolstoel achteraan en zo gingen we op pad. Rob was helemaal trots. Helaas moest ik hem 's middags toch weer thuis houden, omdat zijn temperatuur weer 38 was.
Op dinsdag stond er een controle bij de kinderarts en infectioloog op het programma. Dus maar naar Nijmegen. Dr. Draaisma en dr. vd Flier kwamen mooi tegelijk aan en we gingen een kamertje binnen. Zijn teen ziet er al iets beter uit als voorheen, maar het is toch nog steeds vreemd dat Rob regelmatig verhoging heeft en zijn teen is nog steeds wat rood en dik. Er werd besloten om de 2 soorten antibiotica met 6 weken te verlengen en er werd al gewaarschuwd dat we er dan waarschijnlijk nog niet zijn.
Ook moest er ook nog bloed worden geprikt.
Gelukkig is dit laatste voor Rob niet meer zo'n probleem, hij zegt alleen nog maar au op het moment van de prik.
De eerste van de vele afspraken zit er op. Nu ook nog wat verzinnen op die stomalekkage's want dat is ook niet leuk meer. Soms lekt het zelf midden in de nacht en vandaag moest ik Rob weer eerder van school halen omdat de boel zo lekte.
Wiese is helaas vandaag ook erg ziek. Hoge koorts.
Nu op naar volgende week. Oh ja. Gisteren Rob ook maar even geknipt. Want dat was wel nodig na al die weken. Foto volgt nog wel.

Geen opmerkingen: