vrijdag 4 maart 2011

04-03 Alweer een hele week thuis

Alweer een hele week thuis. Ik had voor dinsdag een afspraak in Rotterdam afgezegd. Ik kon de moed niet vinden om te gaan. Gewoon een week thuis zijn. Dat is wat we allemaal wilde.
Heel langzaamaan begint ook iedereen er weer aan te wennen, al is het soms nog erg moeilijk om dingen weer naar mijn hand te zetten. Soms wil ik dan ook te snel, maar even later realiseer ik me dat ik het even rustiger moet aanpakken.
Rob gaat nu halve dagen naar school en doet het daar best goed. Hij vindt het heerlijk om bij zijn klasgenoten te zijn, maar zijn concentratie is soms nog ver te zoeken, maar ook dat heeft weer zijn tijd nodig.
Voor de buitenwereld gaat het dan ook heel goed met Rob, maar alleen wij weten wat we er voor moeten doen om hem op de been te houden. Vol pijnstillers en antibiotica en dan gaat het ook wel.
De broviac verzorging gaat ook heel goed en donderdag heb ik die voor het eerst helemaal alleen doorgespoten, niet dat dat zo moeilijk is, maar het was wel even spannend of je de lijn makkelijk door kon spuiten en gelukkig kon dat ook.
Alleen die pleisters vervangen is voor Rob niet prettig en dat moet nou net 2x per week. Het spoelen blijft ook vervelend elke dag, maar met de pijnstillers wel te hebben.
Ach eigenlijk gaat het hier zijn gangetje als zweef je af en toe zo ergens tussen hemel en aarde en gaan veel dingen op de automatische piloot. Het komt wel weer, maar het heeft gewoon zijn tijd nodig. Nu eerst op naar carnaval!! Rob is cowboy, Wiese een prachtige prinses.
En woensdag spinapoli. Ik ben benieuwd, maar eerst genieten van de carnaval. Alaaf!! en veel plezier.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn om te lezen dat het langzaamaan weer "zijn gangetje" gaat. Het is voor iedereen ook niet niks geweest, zo'n lange opname. We hopen dat jullie een fijne carnaval en hebben en lekker een week allemaal vrij?

Liefs van ons

Hetty Klerks zei

Ik wens jullie een hele fijne carnavalsvakantie.
Geniet ervan samen!
Luuk, wat sta jij mooi op de foto, zeg!

Groetjes juffrouw Hetty.

Anoniem zei

Zover zijn jullie weer. Nou hopen dat Rob ook snel zonder al de extra medicijnen op de been kan blijven.
Over die pleisters: ik weet dat er speciale doekjes voor zijn om de pleisters los te weken. Werkt perfect en geen pijn, rode huid, of restjes op de huid. Bij Veerle werd dat ook gebruikt, en we kregen zelfs wat mee naar huis. Weet niet meer hoe het heet, maar het ziekenhuis weet het vast. Ze stinken wel een beetje, maar ja.

groetjes Sharon