maandag 14 maart 2011

14-03 spannende weken, Rob kan fietsen!!

Ik begin met het leuke nieuws. Rob kan weer fietsen. Hij had sinds anderhalf jaar niet meer kunnen fietsen. Eerst natuurlijk vanwege die buik en daarna die osteotomie en zijn beenbreuk en nog een hele lange opname. Maar gisteren was het dan weer zover. Rob kon weer fietsen. En hij genoot er werkelijk van. Eerst een klein zetje en dan fietst hij op zijn speciaal aangepaste fiets. Mooi om naar te kijken.
Verder kwakkelt Rob toch weer een beetje met zijn gezondheid. Gisteravond bijvoorbeeld had hij toch weer 38,5 (na paracetamol!) maar superziek is hij er nou ook weer niet van. Maar toch.
Ook hebben we de komende weken weer afspraken genoeg. Morgen naar de kinderarts. Dit voor zijn osteomyelitis. En dan volgende week een gesprek met René Wijnen en Ivo de Blaauw en dat gaat wel spannend worden. Want wat gaat er gebeuren met zijn stoma. Wel opheffen, niet opheffen of toch weer iets anders...
De week daarop naar de orthopeed en dan zal er sowieso een operatie ingevoegd gaan worden, want die krammen moeten eruit. De uroloog is nog niet bekend.
Kortom spannende weken. Daarom de komende tijd maar even genieten van wat Rob nu wel kan dan zien we later wel weer.

2 opmerkingen:

esther de rijke zei

Heerlijk, hè. Het wordt weer lente en dan is het heel erg leuk om met je broers en zus te fietsen. Geniet van die "gewone"wondertjes.
Liefs
Esther

Anoniem zei

Wat super dat Rob weer fietst!
Hij heeft zo te zien precies dezelfde fiets dan Veerle.(ATA huka?)Maar hij is nu eigenlijk te klein voor Veerle.
Spannend hoor al die afspraken. Hoop op het beste...

groetjes Sharon