vrijdag 2 september 2016

augustus 2016 Vakantie

Wat hebben we genoten. Vakantie in Spanje. Rob Wiese en ik met vliegtuig heen en John, Luuk en Gijs met de ene auto en Stan en Myrne met de andere auto en de vouwwagen Dit omdat anders de spullen echt niet mee konden. De auto's gingen al op vrijdag en ze waren keurig op zaterdag op Cypsela. Wij kamen op zondag aan en we hadden allemaal een prima reis gehad.
Thuiskomen. Thuiskomen op Camping Cypsela, want zo voelt het echt als je daar al 42 jaar komt. Heerlijk om mensen te zien die je alweer een jaar niet hebt gezien. De medewerkers daar zijn zo geweldig! Ja het was echt thuiskomen. Volop genieten ondanks tegenslagen. Myrne die met Alex en Tess gewoon een fantastisch leuk trio vormen en regelmatig de dansvloer op stelten zetten en het hele terras laten dansen. Kenneth, een fantastische jongen ook in een rolstoel en samen lachen we enorm veel af. Gijs en Luuk die bij Deense mensen genoten van nieuwe kaartspelen. Wiese die met Anne fleur gezellig speelde. Rob die door zijn elektrische rolstoel en een walkie talkie genoot van vrijheid. Hij "werkte"op het zwembad samen met Federico en Maria. 2 Argentijnse mensen die zo geweldig lief zijn. 2 mensen die onze harten hebben gestolen. Net zoals badmeester Jordi.
Mohammed, de tuinman die altijd even komt praten als is zijn Spaans ook niet geweldig. Het poetsvrouwtje dat komt knuffelen en komt kletsen. Het personeel in de winkel. En steevast hoor je over het guapa en guapo. Wat zijn het toch lieve mensen daar.
Het animatie team was helemaal vernieuwd, maar door dat vloeiend Spaans van ons Myrne leerden we ze snel kennen en Myrne werd zowat onderdeel van het animatieteam. Ze moest iig regelmatig helpen. En Chipiron werd geintroduceerd en Kenneth, Myrne, Tess en Alex sprintte over het terras. Oh wat hebben we gelachen.
Ook Wiese die mee mocht doen in de Minions show. Een super leuke show en ze genoot ervan.
Eigenlijk te veel om te vertellen.
Stan is maar 1 week geweest. Daarvan was hij ook nog eens 2 dagen bij Judith. Judit was ook 1 dag bij ons. Leuk om je zoon zo gelukkig te zien. Ook Stan van ons Myrne was 2 dagen bij ons en we gingen de berg op samen met mi hijo de vacaciones Alex. Gijs, Luuk en Wiese gingen ook mee. Het werd een ochtend om gewoon nooit te vergeten. Zo mooi! Zo'n ochtend waarop je weer heel lang kunt teren.
4 weken waren we daar. Vier weken met prachtig weer en blauwe luchten. Helaas wel een uwi voor Rob en dus waren we erg gebonden aan de tent. Maar op het laatst nog een hele zieke Rob waardoor vliegen onmogelijk werd omdat de saturatie zo laag was dat het gevaarlijk zou zijn. John was tussendoor thuis en zou terug vliegen, maar in plaats daarvan ging hij maar met de auto terug zodat we met 2 auto's terug konden. Anders zou niet alles mee terug kunnen met 2 rolstoelen en een medicijnkar. Maar ja Rob knapte net op tijd op om de terugreis aan te kunnen.
Vier weken, die we niet hadden willen missen. Vier weken die zo hard nodig waren om weer een gezin te kunnen zijn. Vier weken rust, zon en water en vooral warmte. Warmte van de zon maar ook warmte van de mensen daar. Mensen die zo blij zijn om je te zien en je letterlijk elke dag omarmen. Wat is dat toch mooi. Niet bang zijn om je aan te raken, maar een dikke knuffel elke dag.
Maria en Federico hebben ons laten zien hoe welkom je je kan voelen. Het animatie team die je zo erbij betrekt. Die warmte is zo speciaal.
Geen opmerkingen: