donderdag 8 september 2016

08/09 we wachten nog steeds op OK 49

De nacht verliep goed voor ziekenhuisbegrippen en de ochtend brak vroeg aan. Rob moest nuchter blijven voor de operatie. Ook de TPV moest vast stop. Ivo kwam vroeg langs om te vertellen dat Rob was aangemeld voor de spoedlijst en hij verwachtte dat Rob aan het einde van de ochtend aan de beurt zou zijn.
Gelukkig een drukke ochtend met medicatie, bed verschonen Rob wassen en alles zakjes pleisters en gaasjes vervangen zodat Rob schoon naar OK kon.
Helaas verstreek de tijd en al snel werd duidelijk dat de OK Pas na 18 uur zou gaan plaatsvinden. Omdat Ivo het echt zelf wilde doen en omdat hij poli had. Op de spoedOK's was het gewoon druk en Rob kon dus niet om 12 uur geholpen worden.
Omdat ik aangaf aan de PM-er dat Rob al die tijd nog niks gehad had voor al die onderzoeken en prikken, besloot ze om voor Rob een droomdeken uit te zoeken. En Rob kreeg een hele mooie! Met dieren en vogels. Later zal ik een foto plaatsen. Rob was er echt heel erg blij mee.
In de middag kwamen Robert en Luuk op visite. Ook Peggy kwam een keer langs en Kelly en haar moeder even. Die laatste 3 kennen we allemaal uit het ziekenhuis.
Al die tijd mocht Rob niks hebben. Hij moest wachten, maar kwam de middag wel door. Rond 17 uur was hij helemaal op en viel in slaap. Het bezoek was nog erg veel voor hem, maar dat geeft niet, hij had genoten.
En het wachten ging maar door en door. Rond 19 uur kregen we telefoon van Ivo dat hij echt de operatie door wilde zetten, maar dat het wel een latertje kon worden. Dat werd om 20.30 bevestigd door de anestesist. En nu is het 21.15 en we wachtte nog steeds.
 Operatie 49 Maar bij 50 wil Rob een feest vertelde hij de PM-er. En nummer 50 zal er volgende week waarschijnlijk al zijn. Het terugplaatsen van de PAC. Tenzij ze eerst nog een andere OK willen doen, maar ik denk dat die erna zal plaatsvinden. Een feest. Wat zou het leuk zijn als daar een PSV speler bij zou zijn. Of een rondrit in een formule 1 auto.. Ik moet er nog op gaan broeden. Maar ondertussen wachten we door. Dat wordt een latertje.. Brabantse nachten zijn lang. Oh nee Gelderse in dit geval. :-D

Geen opmerkingen: