maandag 11 februari 2013

11/02 veel werk, maar het gaat wel goed

En zo is de carnaval hier aangebroken, helaas voor ons niet te doen dit jaar. Het is nog echt een ritme vinden met de TPV en Rob moet nog echt aansterken. Wel zijn we zaterdag even naar het pullevullefrietfestijn geweest. Nadat je de hele middag in de weer bent geweest met infuzen en voeding maken. Ook hebben we maar een extra campingkastje gehaald, waarin we al veel spullen kunnen stoppen en boven op alles klaar kunnen maken.
Tja midden in de woonkamer, het wordt er niet gezelliger op hier in huis. De PAC aanprikken gaat op de slaapkamer van Rob omdat hij daar een hoog/laag bed heeft zodat je toch op hoogte de PAC aan kunt prikken. Daarna hem weer naar de woonkamer tillen om de TPV aan te sluiten. Nee het is zeer verre van ideaal. Maar we roeien met de riemen die we hebben.
In de avond gingen papa en Stan en Gijs naar Vitesse-PSV en ik mocht dus even een uurtje met Myrne en Wiese naar de Beckart. En met een gratis frietje weer naar huis, waarna Luuk die ook even snel ging halen. Myrne en Rob hebben een hele mooie rolstoeldans verzonnen en ik kon zo mooi even met Wiese genieten. Gewoon een klein uurtje kan al zo mooi zijn.
Zondag maar rustig aan gedaan en nog wat nagedacht over hoe we hier nu verder moeten. Misschien van slaapkamer ruilen. Ons bed past misschien net op Rob zijn kamer, maar dan kunnen we wel alle spullen op 1 kamer krijgen. Ja het wordt zo zelfs dat je zelfs dat op moet offeren maar ach je moet er wat voor over hebben.
Oh nog een leuke link.. http://www.youtube.com/watch?v=JBYHWh9TlTY
Even aanklikken. Ik moest er enorm om lachen en zelfs Maurice Wijnen vond het leuk!!! (oke ik ben even apentrots sorry)

1 opmerking:

Anoniem zei

terecht apetrots, mooie stem van Myrne en heel leuk gedaan! Veel respect hoe jullie nu omgaan met de uitdaging van de TPV. Toch weer oppakken en doorgaan. Nu is er weinig keus, maar toch petje af.

Gies