vrijdag 8 februari 2013

08/02 Weer thuis

Ja we zijn weer thuis. Na een heleboel spullen mee hebben gekregen waar je een grote linnenkast mee kunt vullen , mocht Rob naar huis. Zijn natriumgehalt in het bloed was nu ook te laag en dus werd er besloten dat ik bij elke TPV voeding nog extra Na/cl moet toevoegen. En zo moeten er dus 3 verschillende dingen bij de TPV bijgevoegd worden.
De antibiotica die we nu geven is gelukkig wel goed en daar moeten we nog 8 dagen mee doorgaan.
Maar Rob was om 10 uur nog gewoon naar school gegaan en zo kon ik mooi alles inpakken. Ook had ik nog een kleinigheidje gekocht voor Kelly die op de afdeling lag vanwege haar 16de verjaardag.
Nadat Rob terug was uit school kwam Dolph van st. Tekenen voor kinderen weer mooie tekeningen maken voor Rob en Rob genoot er zo van.
Wieneke kwam nog met Rob kleien en zo kon ik mooi ondertussen alle zaken regelen.
Met een volgepakte auto reden we rond 14 uur naar huis.
Thuisgekomen was er eigenlijk amper tijd om iedereen goed te knuffelen, want de TPV zat er bijna in en de Antibiotica moest worden klaargemaakt en alles moest gesorteerd worden. Wat een dozen.
Na de antibiotica even een uurtje wachten voordat de PAC weer opnieuw moest worden aangrikt en de nieuwe TPV aangesloten. Daarna hadden alle kinderen honger en daarna was ertijd voor een dikke knuffel.
Het is inderdaag veel werk maar het is goed te doen. Rob onderging alles prima. Het is goed zo. Niemand die meer op je vingers kijkt en dan wordt Rob ook een stuk rustiger.
Nu op naar carnavalweekend.
Zo alles op bed leggen en daarna uitpuffen. Want toch altijd dat moe gevoel dat je overvalt na een paar dagen ziekenhuis. Morgen vast weer beter...

Geen opmerkingen: