vrijdag 26 februari 2010

26-02 vervolg Amerika

Denk je dat alle papieren allang zijn opgestuurd, blijken ze gisteren nog in het Radboud te liggen. Ik had al naar het VGZ gebeld, gewoon ter informatie of de brieven goed waren aangekomen en of de zaak al in behandeling is genomen. De vrouw was helemaal verbaasd, want er was nog geen brief binnen gekomen. Ook ging ze nog ergens anders kijken, maar er was nog niks bekend over een operatie in Cincinnati.
Nou een beetje verbolgen belde ik naar het secretariaat voor kinderchirurgie. De mevrouw wist meteen waar ik het over had en zei dat ze inderdaad vertraging hadden, maar dat de brief nu klaar was en dat die vandaag op de post ging.
Verdorie, ik heb wel gezegd dat ik begreep dat ze het druk hadden, maar dat heb ik het ook. Het is al een maand geleden en er is nog niks weg. Ik vertelde ook dat ik het niet correct vond. Ze boden hun verontschuldigingen aan. Soms wordt je er helemaal wanhopig van.
Gelukkig was er iemand zo lief om kaartjes voor mij te regelen voor PSV-HSV. (Stefan superbedankt). Het was zo'n heerlijk wedstrijd waarin je lekker al je frustratie kwijt kon. En die lopen momenteel erg op. Dus lekker even geoorloofd schelden. Heerlijk. Helaas is PSV niet door, maar de wedstrijd was genieten.
Nu op naar dinsdag. We moeten ons al om 10.30 melden op afdeling de vuurtoren. Dus nu poetsen, wassen strijken rekeningen maken, alles voor de kinderen regelen...pfff we racen door!! Ach ja...

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat slordig van het Radboud dat de papieren nog niet weg waren! Denk je dat alles geregeld is, moet het nog beginnen..
Wij willen jullie heel veel succes wensen de komende weken, hopelijk geeft deze operatie vooruitgang. Het wordt weer een tijdje afzien, maar het went (nooit!). Dus allemaal heel veel sterkte en we komen jullie wel een keertje opzoeken hoor!!


Liefs Peggie & Faya