vrijdag 12 februari 2010

12-02 opereratie benen 3 maart, vervolg Cincinnati

Zoals ons op de spina poli al werd medegedeeld is de operatie van de benen nu 3 maart. Mooi balen, weer een week later. Afspraken.... soms weet je niet eens waarom ze gemaakt worden hahaha. Ik had al veel gepland, maar moet alles weer omgooien. Verder gaat het zijn gangetje. Rob was vandaag als cowboy naar school en Luuk was als Phoxy. Nu zijn Myrne en Gijs aan de beurt. Het carnaval breekt al bijna los. Morgenavond gaan we echt beginnen....
Verder zijn er alweer stappen ondernomen opweg naar Cincinnati. Voor Rob hadden we net een identiteitskaart (18 januari) aangeschaft, maar helaas voor niks, want voor Amerika heb je een paspoort nodig... Dus maar weer naar het gemeentehuis. Ook heb ik voor mezelf al een Esta-formulier ingevuld, en ik heb al toestemming om the States in te gaan. Voor Rob kan ik die pas invullen als ik zijn paspoort heb.
Vanavond kreeg ik ook een mail van Ivo de Blaauw dat de brief voor het VGZ af is, en dat Dr. Levitt om een invoice (factuur) is gevraagd. Weer een stap verder. Nu afwachten wat het VGZ wil.

Geen opmerkingen: