woensdag 20 januari 2010

20-01 even leek het goed te gaan....

Na weer zo'n gebroken nacht hier (elke twee uur wakker) was Rob vanmorgen weer aan de beterende hand. Zijn ogen stonden beter, en hij had weer wat praatjes. Goed... hij bleef nog wel lekker liggen, maar dat is normeel na die dag van gisteren. De boterham met pindakaas bleef erin en ook het drinken.
In de loop van de dag, werd zijn ileoproduktie weer steeds meer, maar het spugen was over.
Wel liep door de ileo. zijn vochtbalans in de min, maar goed dat kun je in de nacht aanvullen, met infuus. Maar toch keken zijn ogen in de middag weer wat donker. Lekker even slapen... en toen hij wakker werd zat Stefan Toonen als verassing aan zijn bed. Rob lachte onmiddellijk. Toch was hij niet zo blij als anders, maar na een kwartier kwam het hoge woord eruit. Hij wil naar huis, want hij mist papa en de kindjes. Een flinke huilbui tot gevolg, maar daarna was het over. Rob genoot er helemaal van dat Stefan er was.
Toch zagen we wel, dat Rob steeds een beetje zieker werd. Hij kreeg steeds meer dorst. Een pakje drinken ging er goed in, maar je zag die eigenlijk via stoma er weer meteen uitkomen.
En net toen Rob sliep, spuugde hij alles weer uit.Maar alles verschoond en Rob in bad gedaan. De kinderarts werd mteen gewaarschuwd. Rob was weer uitgedroogd. Er moest alweer geprikt worden. Voor de vierde keer alweer. Zo gaat het goed, en zo weet je zeker dat je morgen sowieso nog hier bent...

Geen opmerkingen: