zaterdag 28 maart 2009

28-03 Een dag van bijkomen

Het was een heerlijk nachtje. Steeds gingen er piepers en bellen af. Dan weer was het infuus leeg, zijn hartslag te hoog, te weinig ademhalen, antibiotica etc... Kortom lekker geslapen. Gelukkig zakte zijn pijn in de loop van de nacht en kon Rob ook nog wat beter slapen.
Vanmorgen kreeg hij weer lekker een snee brood en volgens mij smaakte die opperbest. Het is echt een dag na de operatie. Veel liggen. En vooral veel stilliggen. Het wassen en aankleden deed hem zoveel pijn dat hij na het verschonen van zijn bed meteen in slaap viel. Ondertussen kwam er nog een chirurg langs die even naar een hechting keek die we allemaal op een rare plaats vonden zitten, zo net onder de navel. Ook zat daar een klein blaartje die we in de gaten moeten houden.
Warm eten mocht hij gelukkig ook weer en dat deed Rob dan ook. Drinken wil hij nog niet zo veel, maar dat komt nog wel. Zijn buikpijn nam in de loop van de middag wel weer toe. Tja weer eten na 2 dagen niks gehad te hebben.... Gelukkig kan Rob ook wel weer lachen. En soms heeft hij alweer een paar praatjes. (later meer)

Geen opmerkingen: