zaterdag 31 januari 2009

31-01 Het afwachten is begonnen

Gister verliep het allemaal nog verder voorspoedig. Rene Wijnen kwam nog langs en gaf nog steeds niet de garantie dat alle problemen waren opgelost. Dat hoop je natuurlijk altijd en je weet dat dat niet kan, maar toch.
Dr. Levitt en Dr. de Blaauw kwamen ook nog even naar Rob kijken. Ze vonden zijn buik nog wat bollig en weten de pijn die Rob nu nog ervaart grotendeels aan de operatie. Ik heb toch mijn stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of Dr. Levitt op de foto wilde met Rob als herinnering voor later. En dat deed hij ook nog. Dus binnenkort zien jullie die vast ook.
Rene Wijnen kwam nog even naar Rob zijn buik kijken, maar vond dat de bolling niet tot ongerustheid hoefde te leiden.
's Nachts heeft Rob redelijk geslapen.
Vandaag begon weer met spoelen. Helaas leverde dat meer pijn op dan verwacht, maar het kan natuurlijk ook een stukje angst zijn. Dit is moeilijk te definieren. Rob eet en drinkt inmiddels wel weer goed, maar blijft nog wel heel rustig liggen. De morfine wordt heel lanzaam afgebouwd. En Dr. Wijnen wil 1 medicijn toch nog terug opstarten. Oeps. En dat terwijl je hoopt dat al die rotzooi niet meer nodig is. Maar ja. We kunnen sowieso niet voor maandag naar huis. Dus even slikken en verder blijven lachen.

Geen opmerkingen: