vrijdag 30 januari 2009

30-01 GIJS 8 Jaar

Een hele onrustig nacht was het geweest. Maar ja om half 8 ging ik lang zal hij leven door de telefoon zingen. Gijs is nu 8 geworden. Een verjaardag van niks wordt het zo en dat is niet leuk. Gelukkig wordt het op school gevierd en dat maakt het toch nog leuk.
Rob mocht vandaag voor het eerst weer gespoeld worden. Het spoelen op zich ging goed (met nog wat pijn). Wat dat betreft nog niks veranderd.
Hij is alweer wat fitter en morfine wordt langzaam afgebouwd. De wonden zien er redelijk uit. Eten gaat goed, maar drinken kan nog beter, anders mag infuus er niet af. Helaas gaat het plassen nog niet goed en dus 5 keer per dag katheteriseren. Maar aangezien je hier toch niet veel te doen hebt, is dit niet erg. Ik word weer kaal verwend op de afdeling de Vuurtoren. Want stiekem krijg ik af en toe nog een bordje eten dat over is. Ze zijn echt heel lief voor ons daar.
Rob is nu lekker met de klei aan het spelen, zodat ik ook een half uur pauze heb en ondertussen dus dit kan typen. Maar dat half uur is bijna om dus later volgt er nog meer. Ga nu weer lekker terug naar dat fantastische manneke.

Geen opmerkingen: