woensdag 7 januari 2009

7 januari 2009 gelukkig nieuwjaar

Wat een jaar was 2008. Ik kan er letterlijk een boek over schrijven. Alleen de afloop van het verhaal ligt nog helemaal open en dus kan ik gelukkig het verhaal in 2009 spannend houden!!! (hoewel ik liever een saai en vrolijk verhaal had gehad natuurlijk). Nee het is niet leuk zo maar we blijven hopen dat het allemaal goed komt.
2008 is in ieder geval geeindigd op een hele bekende plaats. Het Radboud. Rob had 2 dagen al 40 koorts en dus naar huisarts. Dr. van Osch vermoedde een virale infectie, maar durfde ander dingen niet uit te sluiten, omdat Rob heel veel pijn had in buik en rug. Dus toch maar weer naar Nijmegen. Daar werd bloedgeprikt en gelukkig werd uiteindelijk besloten om ons toch naar huis te laten gaan.
Daar konden we die avond genieten van prachtig vuurwerk. De Forum had ons een beetje gematst en heel wat meer vuurwerk meegegeven dan we hebben betaald. (Ed en Corien superbedankt) en dus konden we om 12 uur genieten van prachtig vuurwerk!
Gister kregen we goed nieuws uit Leuven. Bij ons mam was geen kwaadaardig cel meer te vinden en nu gaan ze haar zover opknappen dat ze hopelijk volgend weekend naar huis mag.
Nu Rob nog heel vlug van pijn afhelpen....

Geen opmerkingen: