zaterdag 25 februari 2012

25/02 Het herstel gaat erg langzaam

En zo is het alweer weekend. Een prachtige zaterdag met af en toe een heerlijk zonnetje. Even met Wiese naar het voetbalveld gelopen om naar de training van Gijs te kijken. Gijs die weer heerlijk aan het keepen was en het duiken weer onder de knie had. In de middag naar Olland gereden waar Stan moest voetballen. Weliswaar verloren maar hij had lekker gevoetbald en nog een dot van een kans gehad om te scoren. Hij kapte 2 man prachtig uit maar schoot net naast de goal.
Gisteren was ik nog even met Stan naar het dorp gefietst. Gewoon om nieuwe schoenen te halen die nu heel fijn allemaal giga zijn afgeprijst. En zo pak je de tijd met je kinderen weer op. Weer even aandacht voor hen, na weer een periode ziekenhuis. Heel leuk om dat te doen.
Met Rob is het nog niet geweldig. Gistermiddag leek hij iets op te knappen en kroop toch weer wat rond. Waarschijnlijk deed hij dit omdat er visite was en dan wil Rob vooruit en niet toegeven. Maar daarna moest hij dit dubbel en dwars bekopen. Niks kon hij meer. Alleen maar liggen. Ook weer met koorts trouwens. Zelfs toen zijn grote vriendin Lotte mij kwam helpen, was het helemaal op. Liggend op de grond met de kinderen spelen. En zo was het vandaag ook. Eigenlijk mag ik het niet zeggen, maar vandaag vond ik het zielig om te zien. Zo graag willen spelen, dus maar een slaapzak op de grond en zo kon hij liggend een soort van voetbal met de vingers spelen. Erg leuk spelletje zo.
De kaarten blijven overigens nog steeds binnenkomen. Ze worden keurig doorgestuurd door het Radboud. Zelfs een kaart nog uit de USA.. Hartverwarmend.
Via twitter kregen we ook nog een verrassing. Khalid Sinouh gaat zorgen voor een shirt van PSV met alle handtekeningen van de spelers erop. Zomaar spontaan omdat het verhaal van Rob hem raakte. SUPER Bedankt. Wat een genereus gebaar!!
Ook per post krijg je nog cadeaus.. Een knuffel konijns een blauw shirtje van PSV, stickers, boekjes, potlood etc. Ik blijf het ongelooflijk vinden. En elke kaart opnieuw wordt door Rob met een glimlach ontvangen. Echt bedankt allemaal!!
Morgen weer naar de keepersacademie en techniekacademie. Weer helpen bij Wim Ribbens van FC Eindhoven. Even iets anders. Gijs en Luuk die gaan genieten van supertrainingen. En daar doe je het allemaal voor

1 opmerking:

Kim van Tiel zei

Ach die Rob, hij gaat net een stapje te ver, heeft hij er zelf zoveel moeite mee om maar niet ziek te zijn bij een ander?? Wat moet dat lastig voor hem zijn..
Wel super om zo weer voor hem met een fijne oplossing te komen! Top Gitte!! Hartverwarmend om te lezen dat er nog steeds veel aandacht blijft komen, toppie!! Fijne zondag alvast!