zaterdag 18 februari 2012

18/02 Eindelijk wat beter

Het was een iets betere nacht. Ik had Rob toch een buscopan gegeven, en hij doet het daar prima op. Wel was hij heel onrustig en droomde over vanalles. Op een gegeven moment wilde hij zelfs een hond aaien :)
Toch is het altijd weer om 6 uur wakker worden vanwege perfalgan en controles. Om 7 uur toch nog even gaan slapen. De nachten blijven heel kort hier.
Rob maar verzorgd en even heerlijk gewassen en als finishing touch haarlotion in en zo zie je maar weer dat het een knappe vent is. hahaha
Papa kwam al vroeg Myrne en Wiese brengen. Thuis met zijn allen alleen is ook niet praktisch. Papa kon meteen even meehelpen met het bed opmaken, en zo lag Rob weer prinsheerlijk in zijn bed. De dag verliep eigenlijk zoals elk weekend erg rustig. We speelden een spelletje, aten een broodje, keken een film. Het was eigenlijk wel heel lekker zo. Gewoon met zijn vieren in een klein kamertje. Rob vond het ook heerlijk. Tussendoor trok hij zich even lekker terug en keek dan naar de tv. En andere keer kon hij even meedoen. Helaas nog steeds liggend. Zij temperatuur kwam nog wel net boven de 38 en helaas is zijn stomaoutput wel erg weinig . Gisteren 38 en vandaag zitten we op 56. Echt te weinig.
De dag ging eigenlijk toch best snel voorbij en rond 18 uur kwam papa de 2 meiden weer ophalen. Rob had gelukkig wel goede zin eindelijk. Het eten en drinken komt ook nog wel. Het is gewoon te hopen dat deze vooruitgang doorzet. We weten dan nml dat het snel kan gaan. De temperatuur blijft een zorg en de stomaoutput ook. En Rob moet nog steeds zijn 3de immunoglobinebehandeling hebben. Korom het gaat nog zeker een paar dagen duren, maar hopelijk voor volgend weekend thuis. Carnaval zit er niet in en ik baal enorm voor Gijs en Luuk. Zij zouden maandag met papa een paar dagen weggaan. En weer kan er bij ons iets niet doorgaan. Ik vind dat zo sneu voor die 2 mannekes. Hopelijk krijgen ze snel een herkansing.. Ze verdienen het.

1 opmerking:

Unknown zei

zo wat is het fijn om jullie kanjer zo te zien! Fijn dat het stapje voor stapje vooruit gaat. En de rest komt dan ook denk ik. Alles heeft wat langer nodig bij Rob.

Wel even heerlijk dat je twee meiden bij je waren. Kon je even lekker met ze troetelen :-)