dinsdag 20 juli 2010

20-07 Luuk viskampioen!

Het is weer een week geleden sinds ik geschreven heb, maar dat komt ervan als je het druk hebt met poetsen en vanalles en nog wat. Rob had deze week verhoging. Gelukkig reageerde René Wijnen snel op mijn sms en we besloten om nog even pas op de plaats te maken, want Rob heeft gewoon weinig weerstand. Zijn lijfje kan nog steeds niet veel hebben. Zijn flocare laten we allen 's nachts in zijn buik, zodat ik die nog maar 1 keer per dag erin hoef te stoppen. Overdag halen we hem eruit, vanwege de lekkage. René Wijnen zei me ook toe dat ik altijd mocht sms-en indien ik het niet vertrouwde. En dat is natuurlijk altijd een fijne gedachte.
Het weekend verliep goed. Zaterdag weer naar opa Pieter geweest, die weer lekker voor ons gekookt had. Ook nog even bij tante Rosanne langs gegaan, omdat Luna bijna 3 wordt. Nr twee in de rij.
Zondag was het helemaal een leuke dag. Zeker voor de jongens. Zij gingen in de vroege morgen met fam. van de Burgt vissen. Ieder jaar een terugkerende happening. En Luuk die voor het eerst meedeed, had het geluk aan zijn zijde. Dankzij twee gevangen visjes werd Luuk bij de kinderende nummer 1 en mag zich een jaar lang viskampioen noemen. Zelfs in het algemeen klassement was hij de nummer 2 en had opa Rien met glans verslagen. Terwijl de vier oudste een barbecue hadden met dezelfde familie, waren John en ik uitgenodigd bij mij Peettante Betsie. Zij gaf een feest voor haar verjaardag. Rob en Wiese mochten ook mee, vanwege gebrek aan oppas. En we hadden een reuze gezellig feest met super luxe eten. Het was echt genieten.
Rob heeft zich uitstekend gedragen en behoorlijk balddadig. Ook heeft hij ieder hart voor zich gewonnen en mocht gewoon voor bij het eten. Tja... Wordt zo een lekker verwend ventje hahahaha.
Dit heeft hij wel maandag moeten bekopen, maar dat hoort er nog steeds bij. René Wijnen belde mij vandaag nog op en ook hij vertelde mij dat Rob gewoon nog zwakker is en nog veel moet herstellen. Ook baalt hij enorm dat Rob nog steeds die vernauwing heeft. Zeker de pijn vindt hij verschrikkelijk, maar hij is er van overtuigd dat dat nog steeds verholpen kan worden. Maar eerst moeten we gaan genieten van vakantie. In september kunnen we alles rustig gaan bekijken en nadenken over hoe we dat op gaan lossen.
Zo nog een paar schooldagen en de schoolvakantie begint. Alle kinderen zijn over. Ja zelfs Rob gaat naar groep 2. Dankzij twee fantastische juffrouws heeft hij het dit jaar gered op een normale school en ik ben er nog steeds van overtuigd dat Rob daar ook thuis hoort, want slim is hij wel. Maar hij moet nog wel leren om iets langer achter elkaar geconcentreerd te werken. Maar ook daar gaan we aan werken. Eerst maar even rust, want dat hebben we allemaal verdiend, vind ikzelf.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het blijft nog wat kwakkelen he.. Dat Rob zijn weerstand maar snel mag groeien! Maar inderdaad eerst rust. Lekker vakantie met z'n allen!

Wij gaan zelf niet naar Rotterdam. Faya heeft geen grote operaties meer op de planning staan dus blijven we daarvoor in Nijmegen. Met Hoogland willen we wel mee naar Rotterdam. De eerste gesprekken worden gepland. Nu doen we daar nog bijna niets, maar wie weet? Jullie kunnen altijd bij ons blijven hoor!!

Zet 'em weer op lieverds, maar geniet vooral van elkaar. Om gewoon als gezin samen te zijn is al heerlijk lijkt me!

Liefs Chris, Peggie & Faya