zondag 15 augustus 2010

14-08 thuis van vakantie, Wiese 3 jaar. (Estamos en casa)

Zo we zijn er weer, na 3 weken Spanje, zijn we weer veilig thuis. We hebben een goede vakantie gehad. Zeker met heel veel mooi weer. We hebben elke dag heerlijk kunnen zwemmen. Vooral het strand was populair bij de kinderen, zeker gezien het feit, dat het nooit vlakke zee was en ze allemaal heerlijk in de golven hebben kunnen stoeien Wiese is in de vakantie 3 jaar geworden en werd verwend met leuke cadeautjes. Ze was echt jarig die dag. Natuurlijk hingen er slingers aan de tent zoals het hoort.
Met Rob ging het op en af. De eerste week ging super en toen ik de kinderarts aan de lijn had kon ik alleen maar positief nieuws brengen. Helaas was het de tweede week wat minder en had Rob regelmatig wat pijn.Dus toen René Wijnen belde, moest ik hem toch mededelen, dat het iets minder ging en dat we hopen dat het gewoon een inzinking is. We hebben maar een afspraak gemaakt voor 31 augustus. Gelukkig kon hij heerlijk genieten van zand en water. Hij kreeg zelfs zwemles op vakantie. Twee keer kreeg hij privéles van Rafa. Rafa behoorde bij het animatieteam. Een team dat zeer goed was dit jaar. Zeer lief voor de kinderen. De minidisco vond Rob geweldig en samen met Myrne heeft hij regelmatig gedanst (als hij tenminste geen pijn had)
De opblaasbeesten waren wel heel populait in de zee bij onze kinderen. En of ze nou 13 waren of 3 iedereen genoot in de golven op die beesten. Een komisch gezicht. En maar stoeien om erop te blijven en dat viel echt niet altijd mee.Voor de culturele inslag hebben we het dorpje Pals bezocht en nog zo'n oud dorpje. Ook dat vinden de kinderen leuk omdat het veel klimmen en dalen is met als resultaat een prachtig uitzicht over het spaanse land.Het was voor ons allemaal toch best lastig om te ontspannen na twee van die hectische jaren. Je merkte toch dat je gezin veel heeft geleden met alles wat er is gebeurt. De rolverdeling is eigenlijk een beetje weg. Het is namelijk zo dat de twee oudste veel hebben moeten oppassen en een beetje de ouderrol hebben moeten overnemen en dit nu dus weer helemaal terug moeten geven aan ons. En dat is soms best lastig. Dat komt allemaal wel weer, maar het heeft zijn tijd nodig. Het is dan maar goed dat je weer naar dezelfde camping gaat anders veranderd er nog meer. En ze hebben het nou eenmaal super naar hun zin daar. Ik wil het animatieteam bedanken voor alles wat ze voor Rob en de andere kinderen deden en met name Ana en Rafa (maar ook Danny, Anna, Judit, Christina en Emmanuel). Muchas Muchas Gracias. Jullie zijn echt fantastisch (estais muy sympatico)en ik hoop dat ze volgend jaar weer terug komen (hasta el año proximo?) We hebben danzij julle vele mooie uren gehad, waarin we Rob zagen genieten, maar zeker ook Myrne en Wiese. Gijs en Luuk begonnen ook steeds meer mee te doen. Stan was natuurlijk al wat groot, maar ook hij genoot in de avonden mee. Hoe de reis en de rest is verlopen schrijf ik morgen nog wel, maar voor nu wacht er een heleboel was. En voorlopig foto's genoeg om te laten zien.

1 opmerking:

Anoniem zei

Goed om te lezen dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad! Was echt genieten voor iedereen.
Tja, en dan begint het normale leventje weer (met heel veel wasjes..).
Nog las antwoord op je vraag, wij gaan zelf met Faya niet mee naar Rotterdam omdat ze op het moment geen operaties nodig heeft. Met Hoogland doen we wel onze best. In september kunnen we een afspraak maken met de kinderchirurgen (heeft Ivo gezegd). Hij heeft ook aangegeven dat ze wat hun betreft in Rotterdam ook met ons gaan werken, maar dat moeten we nog afwachten dus. Werk genoeg na de vakantie haha!

Geniet nog van de laatste weekjes schoolvakantie en tot ziens!

Groetjes Chris, Peggie & Faya