vrijdag 20 augustus 2010

20-08 Weer naar Radboud

Zoals ik al eerder heb geschreven was Rob op vakantie uit zijn rolstoel gevallen en waren zijn benen dik geworden. Gisteravond was dat ineens weer zo. Een grote bult op zijn linker been. Ik besloot om het Radboud te bellen om te vragen wat ik er mee moest doen. Na een orthopeed gesproken te hebben werd er besloten om ons de volgende dag te laten komen voor de zekerheid. Nadat ik terug kwam in de kamer, bleek vervolgens ook nog dat Rob met een pin in zijn grote teen had gestoken en die grote teen was al tijden ligt ontstoken als gevolg van een wond. Tja en toen bloedde het helemaal en nu zat er een heel duidelijk gat in zijn teen. Ook maar meteen naar laten kijken.
De volgende morgen dus vroeg op en ik moest wachten op een telefoontje voor de tijd. Om 9 uur werd er gebeld dat we om 10.30 er moesten zijn, dus hup in de auto en wegwezen.
We waren al vrij snel aan de beurt. De orthopeed was niet zo heel ongerust over zijn been, maar wel over zijn teen die echt heel rood en dik is. Hij wilde een foto van zijn onderbeen en van de teen om te kijken of er geen ontsteking in zijn bot zit. Dus naar de röntgen en Rob is daar inmiddels al zo vertrouwd dat hij keurig stil blijft liggen en ik er niet meer langs hoef te staan op het moment van de foto. Echt een dapper manneke.
Weer terug naar de orthopeed. Gelukkig waren beide foto's goed. De teen moet ik nu 2-3 maal daags uitspoelen. In geval van koorts (die Rob gisteravond ook een beetje had)
en van nog roder worden, moet ik onmiddellijk terug komen.
Zo maar weer naar huis. Rob had vanavond weer verhoging. Maar wel minder dan gisteravond. Moet ik eigenlijk niet te veel over zeggen, want meestal gaat het dan weer verkeerd. Weet je doe ik dan ook maar niet. Gewoon lekker genieten van het mooie weer, en dit keer gaat het vast allemaal gewoon een keertje goed. Ja Toch?
Oh ja ik had Floris beloofd om een foto van hem te plaatsen. Dus bij deze!!!

Geen opmerkingen: