dinsdag 6 juli 2010

06-07 Wie zijn billen brand... (maar dan letterlijk) Wanneer wordt ons huis aangepast?

Doordat ik ook aan de grote schoonmaak ben begonnen, heb ik iets minder tijd om de weblog bij te houden. De kasten zijn inmiddels bijna allemaal uitgeruimd. Dat is dus ook het gevolg van al die ziekenhuisopnames. Het huis kun je nog net allemaal schoonhouden (ook mede dankzij die lieve Lotte), maar aan extra dingen kom je dus echt niet toe en dus puilde alle kasten uit.
Rob blijft sinds donderdagavond dus weer die koortspieken houden. Ook is zijn buikgriep nog niet helemaal verdwenen en eigenlijk blijft Rob een beetje sukkelen. Hij is gelukkig wel opgetogen en speelt volop. De vrijdag had Rob wel zijn billen verbrand! Hij was tijdens het spelen waarschijnlijk op een rubbertegel gaan zitten, en aangezien Rob geen gevoel heeft in zijn billen, zijn zijn billen verbrand. De rubbertegels worden door de brandende zon heel heet! Nou ligt er al campingdoek overheen, maar ik denk dat dat zeil een beetje opgevouwen heeft gelegen. Het is soms best lastig. Eigenlijk kun je Rob zo geen seconde alleen laten, maar soms moet ik ook iets doen. Zijn billen waren helemaal rood. In eerste instantie dacht ik dat hij uitslag had als gevolg van zijn dunne ontlasting, maar zaterdagmorgen zag ik ook wat blaarvorming en dus was het verbrand. Gelukkig is dit nu aan het genezen.
Myrne had vrijdagavond haar eerste galafeestje. Zag ze er niet prachtig uit! Haren opgestoken en natuurlijk wat gekruld. Een echte dame. En dat feest kon bij de temperatuur van 35,5 graden niet meer stuk. Wat een weer. Heerlijk. We hebben met z'n allen (inclusief Lotte) maar wat meer in het zwembad gezeten ipv gepoetst wat we normaal op vrijdag doen, want het was toch veel te heet.
Eigenlijk was het best een relax weekend. Nog bij Jip op verjaardag geweest. Jip is de eerst in de rij van de drie die jarig is . Mijn zus, schoonzus en ik waren 3 jaar geleden tegelijk zwanger en binnen 1 maand waren er drie meiden geboren. (En ik had een hele trotse moeder, maar helaas mocht ze daar maar kort van genieten).
Vandaag belt als het goed is René Wijnen mij op, want door het getob zijn er veel vragen ontstaan. Ook de sonde moet nog volop gebruikt worden en de dieëtiste adviseerde mij om toch over een PEG sonde na te denken. Maar dan wordt het weer een OK. Tja dus wachten op een telefoontje van René.
11.00 René Wijnen heeft keurig gebeld. Hij wil voor volgende week al een afspraak en ook proberen om de plastische chirurg te regelen. Rob krijgt nu anti-biotica ivm diarree en koorts. De rest wordt volgende week allemaal besproken. Ook mbt sonde.
Verder blijft het rustig hier. Mevr. Van Rhoon belde namens de gemeente om te vragen hoe het met Rob is vergaan in Amerika. Dat vond ik best aardig. Ook vroeg ze hoe het met de woningaanpassing stond. Tja daar is nog niks mee gebeurd natuurlijk. Amerika heeft ons toch nogal wat gekost en gelukkig hebben veel mensen ons gesponsord waar ik iedereen nog steeds super dankbaar voor ben. Maar de verbouwing gaat ons nog steeds ongeveer 30.000 euro kosten en dat geld is er gewoon weg niet. En om daar voor te vechten heb ik geen energie meer voor. Gewoon geen energie meer om te knokken voor dingen die nodig zijn. Dus blijven we trappen lopen met Rob in de armen en tobben met de verzorging op een slaapkamer. Maar wat doe je daaraan. Helemaal niks meer.
Maar nu maar genieten van het mooie weer dat weer in aantocht is. Want dat is toch wel het betere werk.

Geen opmerkingen: