maandag 7 september 2009

7-9 Wat nu.

Weer een spannende dag. Om 12 uur gingen Rob en ik op weg naar het Radboud. Rond 13.45 kwam René Wijnen even binnen met de mededeling dat hij zo terug kwam omdat hij Ivo de Blaauw er ook graag bij wilde hebben.
Dus nog wachten. Rond 14 uur kwamen ze binnen. Er werd gepraat hoe het nou ging. Ik vertelde dat Rob overdag nog regelmatig pijnklachten had en gaf hem de percentages hoe het nou ging met spoelen. 20% gaat goed. 40% met wat pijn maar te hebben 20% met halverwege heel veel pijn. 20% met ondragelijke pijn. Om de lekkage op te lossen hebben we nu zijn flocare-katheter verwijderd en heeft rob nu dus alleen een gaatje in zijn navel.
Er vind op zeer korte termijn overleg plaats (tenminste dat is mijn beloofd) met het spinateam en dan vooral met de neuroloog over de pijn. Ook willen ze de darmen volgende week onder narcose inspecteren op stenose. Tevens willen dan bij de navel iets weghalen zodat zijn wond niet steeds gaat bloeden. Dit wordt dus weer een dagopname en weer onder narcose....
Het is niet anders, als er maar een oplossing komt dat is het belangrijkste!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Gitte en Rob,

Het houdt ook niet op he. telkens denk je dat je er na de volgende operatie zult zijn en steeds weer die teleurstelling.

Wij zijn nu nog in het ziekenhuis. Faya is geopereerd door Rene Wijnen (of door een assistent onder toezicht van Rene, dat weet ik niet). Misschien zien we elkaar nog. Wij weten nog niet wanneer we naar huis mogen en zijn tot die tijd te vinden op de vuurtoren, kamer 3..

Sterkte weer met alles!

Groetjes Peggie & Faya