maandag 21 september 2009

19-09 Luuk 6 jaar...20-09 Rob 4 jaar



Ja hoor 2 verjaardagen in weekend en 2 hele speciale verjaardagen. Zeker Luuk zal zijn verjaardag nooit meer vergeten. Onze vorige opkikkerdag was helaas niet verlopen zoals het eigenlijk hoort. Ik wil niet klagen, want het klinkt zo ondankbaar, maar zeker het gedeelte op school heeft veel klachten bij de opkikker opgeleverd. De school en een paar andere mensen waren zeker niet blij met hoe het allemaal was verlopen en ikzelf was ook echt niet blij met de gang van zaken. Het is uiteindelijk gewoon niet leuk geweest. Maar om een lang verhaal kort te maken, we kregen een nieuwe dag aangeboden. In eerste instantie zei ik nee, maar na een paar keer aandringen van hun kant en toen ik erachter kwam dat het op Luuk zijn verjaardag was heb ik toch toegestemd.

En het was een dag om nooit te vergeten!!! We moesten ons om
al vroeg melden op center parcs in Zeewolde. We waren daar met 50 gezinnen die ook een dag terecht iets anders mochten doen dan zorgen en nog een zorgen.
Er stond eerst een Limousinerit op het programma!! Schitterend zo met zo'n auto onder politiebegeleiding. Hahahaha we mochten zo door het rood. Iedereen moest stoppen voor ons en niemand zag wie er in de auto zag. Je ziet aan de foto's dat het een luxe is daarbinnen in.
En of het nog niet genoeg was... het volgende waarmee we verwend werden was een helicoptervlucht. Werkelijk een unieke ervaring. John zat met Gijs, Luuk en Rob in de blauwe en grootste helicopter. Myrne en ik mochten in de kleine helicopter. Het was werkelijk prachtig. Zo'n mooi uitzicht. Stan vond het niet zo'n goed idee, maar hij mocht daarna dan ook even in een Ferarri zitten. Daar heb ik later foto's van.
Hierna werden alle gezinnen getrakteerd op een uitgebreidde lunch, maar daartussen in hadden we nog even tijd om de kinderen in een trike te laten zitten. Ook dat vonden ze helemaal geweldig.
Na de lunch was het tijd voor een lekker middag in het subtropisch zwemparadijs dat daar aanwezig is. Vooral de glijbanen vonden de oudste helemaal geweldig.
Wiese vond vooral duiken heel leuk en Rob was heerlijk door het ondiepe water aan het kruipen.
Daarna gingen we naar een restaurant waar we 2 leuke artiesten optraden en waar we getrakteerd werden op een heerlijk diner!!! Dat was smullen. Bij het naar huis rijden stonden alle vrijwilligers bij de uitgang te dansen. Van brandweer, tot politie, van organisatoren tot begeleiders. Het was werkelijk super. Iedereen heel hartelijk bedankt!!

De volgende dag was het tijd voor Rob zijn verjaardag. Alweer 4 jaar. Tjonge en dan al zoveel meegemaakt, maar dat waren we door de dag van gisteren bijna vergeten. In de ochten ben ik met Gijs en Rob naar de
keepersacademie geweest waar Gijs nog steeds training krijgt van PSV trainers en FC Eindhoven trainers. Stefan Toonen (A1 jeugd) ging eerst met Rob trainen hahaha.
Na de training gingen we alles klaarzetten voor de barbecue, want aangezien het mooi weer was leek het ons leuk om nog met iedereen te BBQ-en. Het was inderdaad gezellig en ook de kinderen aten de buikjes vol en hadden dolle pret op de trampoline.
Op maandag mochten Luuk en Rob ook nog op school trakteren. Je ziet het was een uiterst geslaagd weekend. Een weekend om nooit te vergeten. Het doet je goed om zo'n weekend eens mee te maken. Even niks alleen genieten....

Geen opmerkingen: