zondag 18 maart 2012

18/03 Langzaam uit de ziekenboeg. Gijs mascotte PSV

Donderdag was het nog behoorlijk een ziekenboel hier. Wiese was weer helemaal terug bij af en de thermometer gaf weer boven de 39 aan. Rob bleef ook nog steeds spugen, dus dan weet je dat het weer een dag wordt waarin je een mini ziekenhuisje hebt incl. infuus waarin je hard mag werken. Want naast die verzorgende rol moet ook de administratie die giga achterliep gedaan worden en daarnaast nog het gewone huishouden en de aandacht voor de andere kinderen. En na nachten van ongeveer 3 uur valt het soms even niet meer mee. Maar het is zoals het is dus doorrennen.
Ook het spoelen van de wond kwam er als extra taak bij en dan ben je toch ook wel een beetje blij dat Rob op zijn stuit geen gevoel heeft. Maar aan de andere kant, als hij daar gevoel had gehad, dan was het nooit zover gekomen.
Rob en Wiese lagen alleen maar stil op de bank en regelmatig mocht mama ze wat brengen. Soms zelfs alleen maar even een dikke knuffel..
Vrijdag knapte Wiese alweer wat op en Rob begon eindelijk weer wat eten te verdragen nadat hij in de nacht nogmaals zijn bed had onder gespuugd. Ja het zijn afgelopen nachten echt korte nachten geweest. Mede door het infuus maar ook door het gespuug en een zieke Wiese. Maar de hoop was er na de vrijdag dat die laatste 2 dingen eindelijk over zouden zijn. Ook nog vanalles moeten halen bij de apotheek om ervoor te zorgen dat de infuusbehandeling in het weekend nog afgemaakt kon worden, want voor de afwisseling was weer niet alles compleet. Waar je ook veel werk mee hebt gehad, is gewoon het bezig zijn om een andere zitting te regelen voor Rob. Ze hebben er waarschijnlijk de zwakste kwaliteit traagschuim in gedaan en dan mag je weer gaan bellen en bellen om dit hersteld te krijgen. Dit zijn dus ook zaken waar heel veel tijd in gaat zitten. Tijd die je eigenlijk veel beter aan iets anders kan besteden. Maandag heeft Welzorg van Veldink nieuwe traagschuim voor in de rolstoel en dan gaan ze bellen wanneer ze dat kunnen leveren. Nou ik weet het antwoord wel. Maandag namelijk..
Ook heb ik via twitter traagschuim voor op de zitbank kunnen regelen. De bank is namelijk funest voor de wond van Rob en gelukkig was @CustomCamp zo verschrikkelijk lief om een stuk voor ons te regelen voor kostprijs. Het is namelij verschrikkelijk duur spul. Dus mijn hartelijke dank daarvoor.
Vrijdagavond kregen we ook een leuk telefoontje dat Gijs as zondag Mascotte mocht zijn bij de wedstrijd PSV_Heerenveen. en dat vond Gijs natuurlijk fantastisch!!
Maar eerste werd het nog zaterdag en toen bleek ook dat als die korte nachten mij hadden geveld. Koortsig liep ik door het huis. Ik besloot om maar niet te gaan coachen en een beetje pas op de plaats te maken. Gelukkig was iedereen in de middag heel rustig en kon ik ook nog even een uurtje slapen. Maar de rest gaat toch door dus echt op bed gaan liggen is er dan niet bij. Maar in bed wordt je toch niet beter, zou mijn moeder gezegd hebben en dat klopt ook wel weer.
Rob was nog steeds niet 100% maar het eten bleef weer binnen. Maar waar ik me wel een beetje zorgen om maakte was zijn temp. Toch weer 38.
En toen werd het zondag. Eerst in de ochtend naar de techniekacademie met Luuk. Daar even wat meegeholpen en daarna snel naar huis. Rob het infuus gegeven en we konden met veel man naar PSV. We hadden namelijk 3 kaarten extra nu.Gijs mocht natuurlijk mee en Luuk en ik gingen met hem mee. Stan en Manoek gingen daarom op onze seizoenskaarten. Tja Stan je moet je vriendin ook maar met het voetbalvirus aansteken en ik geloof dat dat na deze wedstrijd ook helemaal gelukt is.
Gijs en Luuk en ik werden ontvangen door de supportersvereniging en Gijs werd helemaal in het PSV tenue gehesen dat hij ook nog mocht houden!! Bedankt daarvoor. Daarna gingen we naar de persruimte en Gijs mocht even de trainer zijn. (Zie eerste foto). Daarna werd Gijs meegenomen naar het veld waar hij een balletje mocht gaan intrappen met de reservespelers idg met Jan Vennegoor of Hesseling, Orlando Engelaar, Mephis Depay en Timothy Derijck en dat Gijs dat uitstekend had gedaan bleek wel dat 2 van de wisselspelers tijdens de wedstijd nog zelfs een goal zouden maken. Ook tijdens de Line up mocht Gijs meelopen en deed dat aan arm van Dries Mertens. En dat bracht al helemaal geluk want ook hij scoorde 2 keer. Kortom ze moeten onze Gijs maar in de staf zetten. Hihihi.
Het werd een geweldige middag. PSV won met 5-1 van Heerenveen. En daarna mochten we naar de spelershome waar we weer geluk hadden want heel veel spelers kwamen en dus konden Gijs en Luuk flink handtekeningen verzamelen en met spelers op de foto. En mama's middag werd ook nog goedtoen Guus Meeuwis er ook bleek te zijn. Het jaarlijkse uitje met Myrne is namelijk naar het concert van Guus. En natuurlijk doen zijn liedjes mij heel veel. In Amerika (Cincinnati) luisterde Rob en ik heel vaak naar Guus en bij het voetballen is Brabant nog steeds het nummer waar ik kippenvel van krijg. Kortom onze dag kon niet meer stuk..
De komenden tijd heb ik in ieder geval nog genoeg foto's te plaatsen. Nu nog hopen dat de koorts bij Rob vandaag (38,4) morgen weer over is en dan op naar een rustiger week. En nagenieten van vandaag. Want dat zullen we zeker doen.

4 opmerkingen:

fransis zei

leuke foto's joh.
jammer dat iedereen ziek is he.
martie heeft het ook goed te pakken martin ook het is echt verschikkelijk.
fransis heeft ook een virus eigelijk 2. maar gelukkig reageert ze er niet hevig op.

gr sien

Anoniem zei

Geweldig !
Wat een belevenis voor Gijs zeg...zou er bijna jaloers op worden.
En dan nog met 5-1 winnen mooier kan het niet ;-)

Gr.
Gerard
Feyenoorder

Anoniem zei

Wat een bewondering weer.
Die slapeloze nachten moeten er toch wel inhakken! Maar toch maar doorgaan. Natuurlijk, je hebt geen keuze, maar toch..
Wat heerlijk dat er dan zo´n geweldig uitje naar jullie favoriete club tegenover staat! Superfoto´s!!

Hou vol he en veel beterschap met de ziekenboeg.

Liefs.

Anoniem zei

prachtige foto's. Wat gaaf voor die jongens. En goed om Gijs toe te voegen dan worden we iig wel kampioen!!!
Ik hoop dat Rob nu toch zal gaan opknappen van zijn koorts.

Sterkte om het vol te houden.

groet Wil