donderdag 25 juni 2009

25 juni. Snapt de gemeente het nu werkelijk?

Gister is Myrne 11 jaar geworden. Alweer een hele meid. Zo lekker tussen alles in. Blij met my little pony, maar ook blij met top 40 muziek en deodorant. hahahaha. Stan was voor het eerst naar het Elde college gefietst om kennis te maken met de klas. Helemaal enthousiast kwam hij terug. Weer een zorg minder dus. Gelukkig (ahum) blijven er nog genoeg over, anders zou het leven erg saai worden,
Eén van die zorgen is de woningaanpassing. Terwijl Stan, Myrne, Gijs en Luuk genieten van het schoolreisje in de efteling, konden wij op gesprek bij de gemeente. Er zaten 2 medewerkers van chambers (die voeren de subdidie uit in opdracht van de gemeente) 1 van de gemeente en onze aannemer aan tafel. Alle kostenposten werden nagelopen. Hier en daar sprong de aannemer voor ons in de bres, maar ook de 2 mensens van chambers namen de subsidiabele posten van de gemeente goed op de korrel. Als de gemeente kwam met een goed argument om iets niet te vergoeden, hadden zij een tegenargument. Dus gaat de gemeente in beraad. Misschien begint het allemaal door te dringen. Maar ja even afwachten, want positieve gesprekken hebben we vaker gehad en uiteindelijk kregen we 0 op request. Over 2 weken weten we meer (zullen er wel 4 worden. oh nee positief denken.)
Ik vind het heel mooi dat er zoveel mensen de petitie hebben getekend. Het doet me goed om te zien dat vele mensen (vrienden en bekende en familie) de site zo mooi volgen. Dat iedereen zo meeleeft met ons ontroert me werkelijk. Allemaal super bedankt!!!
Als er nog mensen zijn die de petitie willen tekenen heel graag, want ik hoor uit het Radboud hele positieve geluiden. Ze zijn heel blij dat vele mensen hen steunen. Ze gaan nu zoeken naar een oplossing. Samenwerken met Utrecht bijvoorbeeld. Dan kunnen kinderen net als Kay en nog vele andere kinderen de noodzakelijk zorg blijven geven. (zie link bericht hieronder) Alvast bedankt.

Geen opmerkingen: