maandag 6 april 2009

6-4 opnieuw een dagje Radboud

We gingen lekker een half uur eerder dan nodig was opweg naar het Radboud vandaag. Ik wilde namelijk nog even op bezoek bij Natasja (moeder van Kay) en Kim en Marco (ouders van Krijn). Even bijkletsen. En dat deden we lekker op de afdeling, onder het genot van koffie. Helaas had Kay weer slecht nieuws. Zijn hartklep was opnieuw afgestoten. Met Krijn ging het weer beter en die mocht vandaag naar huis.
Om 12 uur hadden we een gesprek met de ergotherapeute Margo van Hartingsveld. Zij is heel vriendelijk voor ons en heeft in een korte tijd veel geregeld. Zo zijn de aanvragen voor een andere autostoel, een tafel voor school, en een verrijdbare postoel helemaal klaar. Nog details veranderen en ze kunnen de deur uit.
Om 13.15 hadden we een afspraak met Rene Wijnen. We konden hem vertellen dat het overdag wat beter gaat en dat het lekken wat minder is. Helaas is het slechte nieuws dat het spoelen nog steeds pijnlijk is. Tja en daar kon Rene nog geen diagnose aan geven. Alleen nog een hypothese.

We moeten wat experimenteren met het spoelvloeistof. Volgende week telefonische afspraak.

Op de foto links zie je de pedagogisch medewerkster Masja. Rob is helemaal gek van haar. Ze is geweldig met de kinderen en zorgt ervoor dat het ziekenhuis verblijf voor de kinderen heel goed verloopt. (Een ook voor moeders)

En nog goed nieuws!!!!

Luuk heeft zijn B -diploma gehaald. Hier zie je hem zwemmen met al die kleren aan. Precies binnen het jaar A en B. Wat een kanjer he.

1 opmerking:

Natasja zei

Nieuwe spoelvloeisof? Ach ja,.. wie weet... we blijven aan het proberen of niet soms... Nou ja wie weet helpt het.... Ik vond het erg leuk dat je weer even aan kwam op de afdeling. Rob vond de koekjes wel lekker.. hahahha
Ik vind je een bijzondere vrouw Gitte! Ik hoop je nog eens te zien.. als beide onze kinderen lekker in hun vel zitten en verder geen rare dingen meer vertonen!