zondag 19 april 2009

19-04 Communie en FAN OF THE MATCH

Gijs deed vandaag zijn eerste communie. Dus vroeg opstaan, want iedereen moet er natuurlijk tip top opstaan. Om half 11 begon de mis. Een zeer trotse Gijs zat daar helemaal vooraan. Daarna lekker eten met de familie. En geluk met het weer dus de kinderen konden heerlijk buitenspelen.

Maar het mooiste van de dag begon eigenlijk daarna pas. We gingen met zijn allen naar PSV-Ajax, want Rob was vandaag Fan of the Match. We hebben al 3 seizoenkaarten en nu hadden we nog 3 kaartjes extra. Tja en die waren dus voor Rob Myrne en mezelf. Stan, Gijs en Luuk zaten dus samen met opa op de andere tribune.

In de rust mochten Rob Myrne en ik naar beneden de spelerstunnel inkomen. Nadat het fluitsignaal klonk en PSV al leidde met 3-1 kwamen de spelers langsgelopen. Daarna duwde Phoxy de rolstoel en nam ons mee het veld op. En Rob genoot dat Phoxy hem het veld opduwde, want voor de wedstrijd al zei hij dat Phoxy hem moest duwen en dat gebeurde ook!!! Hij straalde helemaal. Prachtig moment. Daarna gingen we even over het veld naar de andere tribunen en zo konden we mooi even naar de andere kinderen zwaaien.

Na de rust konden we weer genieten van een prachtige wedstrijd. We zagen PSV winnen met 6-2. Kijk en dat getal 6 is natuurlijk wel helemaal geweldig!!!

Vervolgens mochten we met Noortje mee naar de spelershome. Zij zorgde al de hele dag voor ons. Een geweldige vrouw die er echt voor zorgde dat je je even heel speciaal voelde. Weer kregen we allemaal drinken en toen was het wachten op spelers..Nordin Amrabat en Dirk Marcellis kwamen al snel en Rob kreeg van Dirk Marcellis zelfs een pet cadeau. Ook handtekeningen werden er op zijn rolstoel gezet.
En zo ging het met meer spelers. Bij het naar huis gaan troffen we ook nog Ibrahim Affelay en die mag natuurlijk niet ontbreken.

Ook Timmy Simons werd op het laatst nog aan zijn jasje getrokken. Rob gaf netjes iedereen een hand en feliciteerde iedereen met de overwinning! En zo stal hij wederom de harten van vele mensen. Het was echt schitterend. andere foto's toon ik later nog wel want ze zijn prachtig maar teveel voor 1 keer.

Deze wil ik nog plaatsen
de foto bij de kampioenschalen samen met Noortje. Noortje echt super bedankt. We hebben dankzij jou en PSV een fantastische dag gehad. Het was meer dan geweldig!!!!



1 opmerking:

Natasja zei

Stoer man die foto's! Kay is helemaal jaloers.. hahahah Jaja, wij komen dan wel niet uit de omgeving van Eindhoven maar Kay is ook echt een PSV-Fan, alhoewel hij heel stiekem op de playstation ook wel eens Ajax "is". Maar het is vast door de energie die Rob heeft doorgegeven in het stadion dat PSV het zo goed heeft gedaan.. Hebben ze Rob geen seizoenskaart gegeven voor het volgend jaaqr.. hahahah Hij brengt ze geluk, en dat hij alle harten heeft geraakt daar.. dat kan ook niet anders..... het is nou eenmaal een heel bijzonder kereltje, die straalt liefde uit!

'k zie je snel, liefs Natasja