dinsdag 21 april 2009

20-4 Dagje Nijmegen

Na een dagje genieten en zweven op de wolken, was het vandaag weer back to earth... We moesten weer naar Nijmegen. De dermatoloog wilde graag nog naar de huid van Rob kijken. Gelukkig is het eczeem helemaal onder controle alleen de decubitis is niet echt verbeterd. Daar moet ik nu andere zalf opsmeren en zorgen dat er helemaal geen druk op komt. We doen ons best.

Daarna ben ik heel even bij Kay en Natasja op de afdeling koffie gaan drinken. Rob werd hartelijk begroet, door vele verpleegkundige en door Masja natuurlijk.


Er stond nog een bezoekje aan de chirurg op het programma. Helaas waren Rene Wijnen en Ivo de Blaauw er beide niet, maar Dr Rassouli stond ons te woord en zou alles met Rene en Ivo de woensdag bespreken. Ach dus maar weer wachten. Maar met de pijn gaat het steeds beter. We hebben vanmorgen zijn katheter uit zijn navel gehaald in de hoop dat het lekken stopt. Mocht dit niet lukken dan moeten we misschien tot januari wachten. Marc Levitt is dan weer hier en hij mailde me dat hij nog altijd een revisie kon doen. We mochten ook best naar cincinnati komen dan kon hij het eerder verhelpen, maar ja daar hangt een prijskaartje aan. Misschien gaat het lekken vanzelf wel over. Ook het spoelen is nog niet helemaal het je van het, maar sinds ik elke dag zijn rectum een beetje oprek gaat het wel beter. We zien weer steeds meer onze oude Rob terug en dat is echt genieten.

1 opmerking:

Familie van Drunen zei

Dag Gitte,

Fijn om al die leuke dingen te lezen op de blog de laatste tijd, er wordt flink geleefd en plezier gemaakt in jullie gezin! Geweldige happening ook, Rob als fan of the match, en dat NET bij die ene wedstrijd tegen Ajax, 6-2!!

We houden de blog goed in de gaten. Hopelijk is er een manier om de correctie van de malone eerder dan januari gedaan te krijgen, heeft Rob wel weer pech mee hoor.

Groetjes,
Twan