maandag 26 december 2005

24-12 kerstkindje

Vandaag was het in de bakkerij een hele drukke dag. En onze Rob begreep dat weer helemaal. Hij dacht laat ik maar lekker veel slapen, dan kunnen ze tenminste werken. En zo geschiedde het.
's-Middags gingen we ook nog in Dinther bezorgen en zijn broertjes en zusje ophalen bij oma en opa. Weer een drukke week achter de rug.
's Avonds mocht Rob in de kerk Jezus spelen. Oh ja en ik had de twijfelachtige eer om Maria te zijn. De heilige maagd. hahaha. Maar toen het zover was, was het toch wel heel leuk. Vooral op het moment dat Rob als Jezus door de Pastoor de kerk in werk gedragen. Maria glunderde echt van trots. En de pastoor las:"Er is een bijzonder kindje geboren." Ja inderdaad. En Rob is een bijzonder kindje. Vooral een bijzonder vriendelijk kindje. Een kindje met een lach en een praatje voor iedereen.
In het kribje (tegenwoordig heet dat voerbak) sliep hij lekker, en toen alle kinderen even mochten komen kijken, deed hij zijn ogen open en keek iedereen aan.
De rest van de dienst was hij tevreden. En als er liedjes werden gezongen dan kwam er wederom een brede lach op zijn gezicht. Een mooier begin van de Kerst konden wij ons niet wensen....

Geen opmerkingen: