woensdag 28 september 2005

lekker uitgerust

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de kaarten, het lezen van de site en alle belangstelling er omheen.Het helpt ons echt en het ontroert me dat iedereen zo meeleeft. Verder willen wij onze wderzijdse ouders bedanken voor alles wat zij doen voor Stan, Myrne, Gijs en Luuk. Ze staan nu dag en nacht voor ons klaar en dat is superlief. Ook natuurlijk de broers en zussen niet vergeten. Anders krijg ik ruzie met hen. (schoon)broertjes, (schoon)zusjes BEDANKT.
Zo na al dit kan ik jullie vertellen dat Rob weer heel goed heeft geslapen En dat mama voor het eerst ontspannen de nacht is doorgekomen. De kinderarts is tevreden. Vandaag staat bloedprikken voor de operatie van morgen op het programma.
Inmiddels is het avond en het bloed is geprikt.Zijn schedel is wel weer gegroeid. Gelukkig dat een schedel van een baby niet gesloten is, anders was het gevaarlijk. Nu kun je voelen dat zijn schedelnaden bovenop niet meer tegen elkaar staan en dus wordt het hoog tijd dat de operatie plaats vindt. Je zult straks de drain goed zien zitten, maar niet meer als hij ouder is. Morgen 8 uur.......

Geen opmerkingen: