dinsdag 27 september 2005

27-9 een goede nacht

Afgelopen nacht is super verlopen. Rob was lekker rustig en heeft zelfs na de voeding van half 3 doorgeslapen ton half 7 en toen moesten we hem nog wakker maken. Ik weet niet of ik vandaag nog iets erbij kan schrijven, want ik verhuis vandaag van de kraamafdeling naar de kamer van Rob. De verpleegkundigen zijn daar allemaal zo geweldig. Het is niet te beschrijven hoe lief ze zijn voor Rob en mij en papa. Eeuwig geduld en vol genegenheid verzorgen ze onze Rob. En nu zijn ze weer zo lief om een bed bij onze Rob neer te zetten, omdat ik de wandeling naar het Ronald mc Donald huis nog niet red. Ook de verpleegkundige op de kraamafdeling wil ik hartelijk bedanken voor de goede zorg en hun luisterend oor. Dat was soms net nodig om je door de dag heen te trekken en zo alles te verwerken. Ik wil ze ook bedanken voor het gerace met mijn bed van beneden naar boven en terug. BEDANKT VOOR ALLES!
Vandaag loopt verder rustig. De plastisch chirurg is tevreden over zijn wond, en ook de fysiotherapeut was blij om te zien dat Rob zijn beentjes toch kon ontspannen. Rob is eindelijk uit de couveuse en heeft de kleertjes aan die Stan, Myrne, Gijs en Luuk zo zorvuldig hebben uitgezocht. Donderdag om 8 uur wordt Rob geopereerd. Gelukkig heel vroeg.

3 opmerkingen:

hanneke zei

Gitte en John,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Rob!
We hebben natuurlijk meteen gelezen hoe het met jullie allemaal gaat en dat zullen we zeker nog vaker doen. Hoe hebben de andere kinderen gereageerd?

Gitte, de manier waarop jij alles beschrijft is net zo nuchter als ik jou ken! Toch wens ik jullie nog heel veel sterkte toe want jullie hebben nog veel voor de boeg.

Veel groetjes,
Michel, Hanneke, Joris, Willemijn en Simone de Mol

Willem & Chantal van de Sande zei

Hallo John en Gitte & Kids,

We willen toch weer effe wat laten horen !
Gaaf dat Rob toch iedere keer weer samen met jullie iets positiefs en nieuwe vorderingen mee mag maken.
En natuurlijk fantastisch dat ie vandaag de kleertjes aan heeft die z'n broertjes en zusje zo zorgvuldig hebben uitgezocht !!!

Veel liefs,
Willem & Chantal vd Sande

patrick, hanneke,imke zei

John en Gitte,

Nu deze "computerhelden" zijn er ook eindelijk achtergekomen hoe we kunnen reageren.
Allereerst nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Rob.
We vinden het heel fijn om jullie op deze manier te kunnen volgen, want we leven echt met jullie mee!!
Goed te horen dat Rob goed drinkt en groeit en dat de eerste operatie goed was geslaagd. Wel snel zeg dat Rob donderdag alweer geopereerd moet worden. Wij wensen jullie allemaal het allerbeste voor de komende periode!

Veel liefs Patrick, Hanneke en Imke.