vrijdag 30 september 2005

30-9 arts na arts na arts....

Rob heeft het afgelopen nacht zeer goed gedaan. lekker om de 4 uur. Natuurlijk was hij nog wat suf van de ok, maar toch... Ook is het vocht in zijn hoofd nog wat afgenomen. Hij heeft zelf zijn infuus gemold, dus dat ging er midden in de nacht ook maar uit. Aangezien Rob genoeg drinkt is dat geen probleem. In de ochtend kwamen behoorlijk wat artsen langs. Ik moest er zelfs een beetje erg om lachen. Eerst de kwam de neurochirurg, die was tevreden. Toen de neuroloog, gevolgd door 4 plastisch chirurgen.De wonden zagen er prima uit. Toen kinderarts, die snel een echo van het hoofd aanvroeg en een kwartier later lag Rob alweer op de echo kamer.
Tegen de middag stond de uroloog op de stoep (sorry in de kamer). Fysiologisch was alles prima! Even later volgde de kinderneurochirurg, die Rob de drain gegeven heeft. Dr. Lindert is tevreden en ik dus ook. Weer een inerverende dag dus. Weer veel leuke woorden geleerd. John en ik worden nog een wijs paar!
Rob is verder een voorbeeld baby. Als hij wakker is ligt hij met grote ogen te kijken. Verder slaapt hij lekker en moppert alleen als hij honger heeft. Een echte schat dus.

Geen opmerkingen: