zaterdag 24 september 2005

23-9 een dag van wachten

Wat een dag! Eerst kreeg Rob een rontgen van zijn bekken en wervelkolom. Daarna kreeg hij een mictiesystogram. Dit is een onderzoek naar zijn blaasfunctie. Ze spuiten een vloeistof in de blaas en maken er een foto van. Rob doorstond alles heel goed.
Daarna om 12 uur kregen we te horen dat Rob geopereerd zou worden tussen 3 en 5. Om 10 uur had ik hem voor het laatst gevoed, maar hij mocht niet snel nog even wat drinken. En de tijd verstreek. Om 5 uur nog niks. Rob werd met de minuut onrustiger. Hij zocht met zijn mondje de hele couveuse door naar drinken. Daarbij sloeg de monitor nog steeds op hol en zijn hartslag ging op en neer. Het was niet om aan te zien. Af en toe vond hij wel zijn duim en werd even rustig, maar de meeste tijd liet Rob horen dat hij een menneke is met pit. Rond 18 uur kregen we te horen dat Rob rond 20 uur zeker geopereerd zou worden. Hij staat namelijk op spoed, dus ze wilden het vandaag doen. Gelukkig kreeg Rob toen wat glucosewater, en getroost door papa en mama viel hij in slaap. Maar 20uur verstreek. om 20.30 belde ze dat het toch niet doorging. Teleursteling. Maar snel Rob gevoed. Morgen om 8 uur is hij de eerste. Er was nog ergere spoed. Maar als er niks tussenkomt staat Rob als eerste op de lijst. Dit was echt slopend. Doe ons dit nooit meer aan.
Oh ja nog even dit. Rob was in 1 dag van 3035 gegroeid naar 3150 gram. Dus met de voeding zit het wel goed. Hij doet het verder goed en Rob is echt een schatje!

Geen opmerkingen: