zaterdag 5 maart 2016

05/03 het aftellen is begonnen

Slapen op de rechterzij, dat is wat voor Rob de beste kant zijn. Dan kan de zuurstof omlaag zonder dat de saturatie zakt. Logisch want vooral de rechterlong is aangetast en zo komt zijn linkerlong niet in de verdrukking.
De ochtend begon rustig. Rob was goed gehumeurd en langzaamaan zien weer weer een betere Rob te voorschijn komen. Joris kwam even langs, maar veel viel er nu niet te zeggen, alleen dat hij tevreden was over de hoeveelheid zuurstof waarmee Rob kon voldoen. De urine bevatte wel weer wat leuko's en gisten en moest op kweek gezet worden.
Rob was weer zover dat we even samen een leuk spelletje konden spelen. Wat leuk om dat weer te doen. Daarna kwamen Natasja en Dennis op visite. Heerlijk gezellig bij kletsen met 2 lieve mensen die heel goed begrijpen hoe het is als je kind door gezondheid in gevaar is. Bedankt voor het komen!
Rob was ondertussen wel helemaal stuk. Hij stortte volledig weer in elkaar. Zijn conditie is gewoon bagger. En dus liet ik hem maar weer met rust.
Omdat het zaterdag was, was het tijd voor friet met kipnuggets. Onze trouwe gezamelijk maaltijd in het ziekenhuis. Maar omdat de keuken dit niet meer maakt, ging ik maar snel naar het restaurant rennen om toch die frietjes te scoren. Even samen genieten.
Daarna kwamen papa, Myrne en Wiese hier. Rob genoot van de kaart van de school waarin juffrouw Ruth een leuke boodschap in had gesproken.. Het was even voor ons allemaal genieten. Want je kunt ze ook vertellen dat het aftellen is begonnen. Wiese was helemaal blij. Maar even een aftel briefje op de koelkast laten hangen. Ze hebben al zolang moeten wachten. Nu nog een paar dagen volhouden.
Oh wat willen we naar huis. Naar mijn gezin, mijn chaos thuis, mijn eigen bed. Wat missen we ze. Maar we kunnen aftellen. Hoewel Rob toch weer koorts had vanavond gaan we er gewoon echt vanuit dat we kunnen gaan woensdag.
En terwijl Groningen-PSV 0-3 werd (Stan en Luuk zullen daar wel enorm hebben genoten) Klaas de mol bleek te zijn, viel onze Rob weer gewoon in slaap. Weer een lange nacht en een hele saaie zondag erachter aan. Nog 3 volle dagen en 4 lange nachten.

Geen opmerkingen: