dinsdag 28 december 2010

28-12 morgenvroeg operatie.

Na zo'n bekende nacht in het Radboud is het weer zo'n fijn dagje. Gelukkig is de koorts nu weg. Vanmorgen Rob maar geen eten gegeven, want zoals de informatie was zoals we gisteren kregen, zou het kunnen zijn dat er chirurgisch ingegrepen gaat worden.
Maar zoals wel vaker in het ziekenhuis was er deze morgen ineens nog geen beleid. Ik maakte de verpleegkundige duidelijk wat er gisteren besproken was en ik zei dat ik snel duidelijkheid wilde anders is de dag weer om. Loes was het gelukkig helemaal met mij eens en zij ging snel terug naar de kinderarts. Gelukkig had hij ook alle begrip en de infectioloog (dr. Warres) werd gebeld en er werd geluisterd naar haar verhaal.
Toen kwam de arts terug en ook hij vond noodzakelijk dat de chirurg snel mee kwam kijken en Dr. Mark Wijnen werd in consult gevraagd.
Nu dus wachten. Ondertussen is Rob nog steeds nuchter, want stel dat er vanmiddag toch nog plaats is dan zou het knullig zijn als het niet door.
Inmiddels is het 12.30. Marc Wijnen is net geweest en hij was al snel duidelijk. Morgenvroeg om 8 uur wordt Rob geopereerd. Zijn teen zal worden schoongemaakt onder narcose. Dan kijken ze hoe het bot eruit ziet. Dadelijk wordt er nog een foto van zijn teen gemaakt.
Maar snel even eten gehaald voor Rob, want die heeft inmiddels honger en dorst.

2 opmerkingen:

esther de rijke zei

Sterkte morgen en nu maar hopen dat het ook nog iets oplost!! Zo blijf je bezig, he?!
Knuffel voor Rob

Gr
Esther en co

Anoniem zei

Lieve Rob, Gitte en alle anderen van de familie,

Wij wensen jullie weer heel veel sterkte morgen met de operatie. Rob, hartstikke bedankt voor je lieve berichtje op onze site. Wij hopen ook dat we je snel weer eens zien, maar dan niet in het ziekenhuis oke?!

Zet 'em weer op morgen..


Knuffel van ons