woensdag 10 november 2010

10-11 Toch weer opereren

Het was een slopende dag. Dat is het altijd als je zit te wachten op die telefoontjes. Om 15.30 na het 8ste potje solitair (was eindelijk uit) ging de telefoon. Het was René Wijnen. Ze hebben het in Cincinnati met Dr. Levitt over Rob gepraat. Het blijft een vreemde zaak waar eigenlijk geen goed antwoord op is. Niemand begrijpt wat er nou precies aan de hand is.
We hebben besloten om toch te gaan voor de optie die ik heb voorgesteld. Er was nog een andere optie, maar daar denken we nog niet aan. Rob krijgt dus een pullthrough waarbij ze weer een stuk dikke darm verwijderen, gevolgd door een tijdelijk ileostoma. Dat ileostoma zal dan na een paar maanden weer worden opgeheven. Kortom het worden twee operaties, maar we hebben geen andere keus. En we weten niet eens of het gaat helpen, maar het is de enige optie die reëel is. Ik moet zeggen dat ik er wel vertrouwen in heb.
Het gaat in Rotterdam gebeuren. Wanneer? We hopen begin december. Het is niet anders. Dan maar zo snel mogelijk.
Rob heeft weer koorts, ondanks de antibiotica. dus ook maar een mail naar de kinderarts gestuurd.
Ik weet even niets meer te schrijven. Dadelijk maar naar Eindhoven de tribune op en proberen de gedachte te verzetten. Rob heb ik nog niks verteld, want daarvoor is het nog te vroeg.

2 opmerkingen:

esther de rijke zei

Gelukkig weer een antwoord. Maar je moedergevoel had weer gelijk. Rob ga je het vast pas op het laatste moment vertellen. Dat is alweer vroeg genoeg!
Hopelijk gaat het allemaal helpen en kan het op korte termijn!!
Gr
Esther en Florien

Anoniem zei

Je zit op een antwoord te wachten, maar eigenlijk weet je niet wat je wilt dat ze je vertellen. Ja, dat ze een oplossing hebben, maar helaas..
Voor nu was dit denk ik wel het beste dat ze je konden vertellen toch? Het zou alleen fijn zijn geweest als ze in Cincinnati nog een andere optie hadden bedacht.
Maar weer 2 operaties in het verschiet..


We denken weer aan jullie en houden contact!

Dikke knuffel van ons