vrijdag 28 augustus 2009

vakantiefoto's Spanje 2009



Zoals beloofd wat leuke vakantiefoto's. Hier in het vliegtuig. Valt niet mee als je dat niet gewend bent. Sta je bij de douane, blijkt dat je de rolstoel apart in moet checken. Wordt je vooraan in de rij gezet krijg je vervolgens bijna ruzie met de Duitsers omdat ze denken dat je voordringt. hahaha. Ik sprak in één keer geen Duits meer en was zo blond.... Maar ja uiteindelijk was het goed gekomen en konden we vliegen naar Spanje.


Daar bleken onze kinderen echte waaghalzen. Gijs en Myrne hebben het waveboard ontdekt en elke avond was het pleintje bezet met kinderen op een waveboard. Supergezellig en ze waren in Spanje maar 100 euro goedkoper dan hier in Nederland.




Stan mocht eindelijk gaan karten op de kart-baan in L'estartit
En zelfs een flik flak in het water lukte!! Goed hè.


Luuk waagde ook een sprong van de duikplank


En voor het culturele uitstapje hebben we de ruines van Ullastret bezocht. Tja je moet de kinderen toch ook iets anders dan stunten leren. Een stukje geschiedenis kan geen kwaad.



De zee was geweldig. Lekker warm en de kinderen genoten volop. De kano werd vaak gebruikt en
natuurlijk werd er flink gegraven, maar van de zee winnen was wel erg moeilijk.



Hoge golven waren nog veel leuker. Klaar voor de start en rennen de zee in!!!


Vriendinnen en vrienden genoeg. Hier Fenne 1 van de vriendinnen

En Cypsy hier rechts van de cypsyclub en met het animatieteam waren de kinderen al snel bevriend. En zelfs zo dat ze op het laatst van 1 van de jongens van dat team een afscheidsbrief en en cadeau kregen.

Wiese zit hier heel geboeid te kijken naar een voorstelling van clowns, want er was veel te doen. Gijs deed mee met hockey en na wat aarzelen was zelfs Luuk van de partij. Beachvolley was nog wat moeilijk, maar dat leerde ze ook al vlug. En Rob werd 1 dag een echte piraat! Helaas ging het niet allemaal helemaal zoals het hoort. Rob kreeg een infectie rondom zijn buikwond en dus weer een keer naar de dokter. We kregen een antibiotica-creme. Het hielp gelukkig wel wat. En Rob had ook wat mindere dagen. Dagen waarin hij sliep of niet veel kon. Ook de verzorging vergde heel veel tijd. 2x Daags spoelen is toch een hele opgaven en dan de vele pleisters plakken. Steeds weer als hij even had gezwommen zat alles los en kon ik weer aan het plakken.
Voor de rest ging het gelukkig allemaal goed. De terugreis ging zelfs uitstekend. Het was vroeg opstaan, om 5.45 uur beginnen met spoelen (arm kind) snel opruimen en om 7.30 waren we vertrokken. We waren die avond om 23.30 al thuis. Dus dat was super. Ik laat nog wel wat meer foto's zien, zo af en toe bij een nieuw berichtje want geloof me, ik zal heus nog wel wat te melden hebben.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi allemaal!

Goed om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Zullen jullie ook wel erg aan toe zijn geweest. En inmiddels hebben wij ook in de gaten dat er geen vakantie voorbij gaat zonder ziekenhuis of doktersbezoek, datzelfde geldt voor jullie las ik..

De chirurg waar wij met faya zijn geweest is Rassouli, maar ik weet niet wie haar gaat opereren. Ben benieuwd wat we morgen te horen krijgen.

Ik denk dat jullie nog even vakantie hebben en wens jullie dan ook veel plezier.

Groetjes Chris, Peggie & Faya