zaterdag 1 augustus 2009

1-08 Een huwelijksaanzoek (klik op pijltje)

Haha wat een lol! Het antwoord zal nog lang op zich wachten, want Lotte is momenteel voor een maand in Amerika, dus we wachten maar af.

Vandaag zondag 2 augustus is het weer helemaal de boel oppakken. En de boel inpakken, want we gaan toch met vakantie. De zaak blijft gewoon open en er zijn veel mensen die zo hard moeten werken om onze vakantie op te vangen. Onze dank daarvoor. John rijdt donderdag aan met Stan, Gijs en Luuk en ik vlieg vrijdag met Rob Myrne en Wiese.

Het is wel wennen thuis. Het spoelen blijft pijnlijk, ik ben het zelf 2x per dag gaan doen, om Rob schoon te houden. Misschien komt dat doordat de dikke darm toch korter is geworden. Dit betekend ook 2 keer pijn. Rob komt de dag verder wel door. Het houdt echt niet over. Het is eigenlijk nog allemaal net te veel, maar dat kan ook nog niet anders. We moeten dinsdag toch terug en dan bespreken we dat allemaal wel.

En dinsdag dan wordt Wiese ook alweer 2 jaar. Feest dus. Maar eerst nog inpakken, en dat schiet niet op. Er ligt toch wat achterstallig werk als je 2 weken van huis bent. Maar John heeft het echt knap gedaan. Twee weken het huishouden gedraaid en gewerkt en nog naar Nijmegen. Wat heb ik bewondering voor die man. Hij heeft de vakantie dubbel en dwars verdiend.

Geen opmerkingen: