dinsdag 27 maart 2007

27-03 lekker buiten, echo was prima

Donderdagmiddag moesten we ons melden bij welzorg in Den Bosch. Daar werd er voor Rob een geschikte rolstoel uitgezocht. Uiteindelijk werd het er 1 die ook in een slaapstand gelegd kon worden. Kindjes van anderhalf vallen namelijk nog in slaap, en om altijd een buggy en een rolstoel mee te nemen, is nog al wat veel. Maar toen ze hem wilde bestellen, kwamen ze erachter dat de gemeente eerst weer een goedkeuring aan alles wilde geven. Dit maakten ze niet vaak mee. Ach ze willen continu de vinger in de pap houden, dus diezelfde dag maar weer een brief gestuurd, dat blixembosch de andere rolstoel terug wil en dat ik vertrouw op hun snelle medewerking.
Maandag was weer therapiedag. Rob kreeg zijn schoenen weer aan, en wat denk je! 2 uur later helemaal onder de galbulten. Dus nu weten we definitief dat het aan de schoenen ligt.
Vandaag echo van de baby. Die groeit goed en alles ziet er prima uit. Wel is ie heel druk. Maar dat is wel leuk. En voor de rest van de dag. Eindelijk goed weer dus lekker buiten rondspelen.

Geen opmerkingen: