donderdag 1 maart 2007

01-03 ROLSTOEL AFGEWEZEN

Nadat Luuk als laatste de griep had gekregen, kregen we vandaag de uitslag van de gemeente m.b.t. de uitspraak van de rolstoel binnen. En wat denk je: AFGEWEZEN. Echt helemaal woedend zit ik dit te typen. Ze zijn van mening dat.... Ach ik zal ze letterlijk citeren. Komt ie: Gezien de leeftijd van uw zoon is er geen sprake van een verplaatsingsprobleem binnenshuis. Een kind tot 4 jaar is gezien zijn leeftijd voor verplaatsingen binneshuis afhankelijk van zijn ouders. Daarbij komt dat uw zoon in staat is zich over korte afstanden tijgerend te verplaatsen. Er is in de situatie van uw zoon geen toepassing gegeven aan hardheidsclausule, omdat er geen onbillijkheden van overwegende aard zijn
Door het inzetten van een algemeen gebruikelijk middel zoals een buggy, wordt een kind tot 4 jaar niet belemmerd in contact met leeftijdgenootjes.
NIET TE GELOVEN!!!!!!!!!
Alle andere argumenten zijn niet beoordeeld. Rob moet buitenshuis dus maar passief in een buggy blijven zitten en mag dan niet spelen. Want buiten rondkruipen is geen optie.
Dus maar meteen een brief geschreven naar de burgemeester, want dit is bij de konijnen af.
Oh ja en het programma Kassa is ook al op de hoogte.

Geen opmerkingen: