donderdag 7 september 2006

4 en 5 september tijgerrollator

Maandag was het weer tijd voor de fysiotherapie. Zijn therapeute Maaike was helaas ziek. Gelukkig viel een ander therapeute in en werd samen met de klusjesman de tijgerrollator aangemeten. Het ging gelukkig allemaal goed en op het proefmodel tijgerde Rob al zijn best achteruit.
Dinsdag gingen samen met de revalidatiearts bij LIVIT langs (maken van orthopedische hulpmiddelen) om te kijken wat we kunnen doen aan de endorotatie (naar binnen draaien) van de onderbenen van Rob. Als Rob gaat zitten draait hij zijn onderbenen 180 graden om en dat is niet echt goed voor de knieen. Zijn endotorsie is ook toegenomen. Er moet iets gebeuren maar ze weten niet goed wat. Spalkjes aan de onderbenen is ook weer niet goed, want dan kan Rob helemaal geen kant meer op en dat bewegen is ook heel belangrijk voor hem. Dus wordt er contact met Nijmegen opgenomen. We horen er snel van.

1 opmerking:

bertdevisser zei

Hartelijk dank voor het delen van en blogartikel over orthopedische hulpmiddelen. Ik lees nog even verder op je blog, gezien dit dicht bij mijn eigen leefwereld aansluit.