donderdag 21 september 2006

19-9 Luuk 3 jaar en feest!! 20-9 ROB 1 JAAR!!!!

Luuk is vandaag 3 jaar geworden. En dat moest gevierd worden. We hadden geluk, de kinderen hadden vanmiddag vrij van school, er was geen sporten en de winkel is dinsdagmiddag altijd dicht. Dus de verjaardag van Luuk en Rob kon echt gevierd worden! Stan, Myrne en Gijs hadden hele mooie slingers gemaakt dus het huis zag er prachtig uit. Heel veel cadeautjes en bezoek van de opa's en oma's en ooms en tantes neefje en nichtjes. Het was heel gezellig. Een mooie taart van papa natuurlijk. 1 met winney the pooh erop. Het was super gezellig.
Helaas kregen we om 18.15 uur te horen dat opa Jan ( de opa van John) op 95 jarige leeftijd was overleden. Maar als je op zo'n hoge leeftijd na een mooi leven sterft dan kun je daar vrede mee hebben, al blijft het verdrietig. Toch bleven we de verjaardag voortzetten.
Want het was tenslotte Luuk en Rob hun feestje. En het was een reuze gezellige dag!
Woensdag was Rob dan echt 1!! Ik moet zeggen dat ik het er echt moeilijk mee had. Van uur tot uur heb ik de dag van vorig jaar opnieuw beleefd. En wat zijn we dankbaar dat Rob er nog is in deze gezondheid. Helaas zijn er nog veel spinakinderen die het niet redden. De dag was heel emotioneel dus, maar we waren o zo blij. 1 Jaar alweer. Het is echt voorbij gevlogen. We hebben er echt een fantastisch manneke bij gekregen. Een manneke dat altijd lacht. Hij tijgert en gilt en kraait en zegt mama papa en oma. Een schatje!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen: