vrijdag 15 november 2013

15-11 Lastige week

Zo vaak is Rob ziek en zo net zo vaak verzorg je Rob en geef je hem de extra zorg die er dan nog eens bij komt kijken. Toch was het deze week een extra lastige week.
Rob was boos dat hij weer ziek was, weer niet naar school kon en weer niet met de klas gaan zwemmen en weer de heel week op de bank moest liggen. Rob was boos dat hij pijn had en boos hij te moe was om iets te doen.
Helaas liep zijn stoma ook nog gigantisch hard dus paracetamol geven had geen nut. Die vloog er meteen weer uit. En dan baal je dat je gewoon geen perfalgan in huis krijgt. Dan had je iig even de koorts kunnen onderdrukken en de pijn wat af kunnen laten nemen.
Steeds met een boos kind thuis zijn is gewoon niet leuk. Je wilt dan ook nog proberen zijn schoolwerk af te krijgen , maar dit is maar voor de helft gelukt. Extra blij ben je dan met sommige tv's programma's waarin hij even zijn woede vergat. Ook de ander kinderen moesten het dit keer ontgelden. Nee het was niet leuk. Maar ik begrijp het wel. Sinds de vakantie is het gewoon steeds raak. Steeds opnieuw moeten we dingen afzeggen.
Zo belde FC Robinsteijn dat Rob as dinsdag naar PSV mocht. Alle kinderen mochten mee, maar ook dat hebben we even moeten afzeggen, want Rob is nu gewoon nog te ziek. En met antibiotica via infuus naar het voetbalveld is ook niet leuk.
De koorts bleef tot en met woensdag heel hoog tot 41 toe. Ja wat was Rob weer ziek. Pas donderdagmiddag ging de koorts ineens zakken. De antibiotica lijkt zijn werk te doen, maar in hoeverre. Tenslotte was hij er nog maar 9 dagen vanaf.
Vanmorgen wilde Rob persée naar school. Ze hadden muziekles. Temperatuur was gezakt, en dan maar even naar school. Na een uur mocht ik hem gaan halen. Het ging niet. Helemaal in tranen nam ik hem mee naar huis.
Hopelijk is vandaag de kweek bekend en weten we waardoor Rob weer zo ziek was. En nog meer hopen is het dat hij nu voorlopig even niet meer ziek wordt.
Oh ja en we staan samen met Cora Postema in de krant!!! In de NRC nog wel. Klik voor het artikel
http://zorgdoejesamen.weebly.com/  onder publicaties kun je het lezen. Samen met de andere publicaties.

1 opmerking:

Christa van den Akker zei

Ik lees al een hele tijd jullie blog, en wat moeten jullie veel doorstaan zeg! En het lijkt wel of niks Rob bespaard blijft.
Ik hoop dat de kweek uitslagen er snel zijn, en dat Rob weer iets gaat opknappen zodat hij weer een paar uurtjes naar school kan, en weer een beetje kan genieten van het leven.

Ik denk aan jullie.
Liefs Christa