donderdag 20 september 2012

19/09 Luuk 9 jaar! 20/09 Rob 7 jaar!

Ja het was volop feest bij ons in huis. Maar eerst maar beginnen bij maandag
Het was zo´n oude vertrouwde hectische dag waarin plannen dus erg noodzakelijk is. De winkel moet gedaan worden, 3 jongens die moeten voetballen en Wiese die weer voor het eerst naar de zwemles gaat. En tussendoor moet je toch ook zorgen dat Rob zijn zorg krijgt. Maar dat went en dus liep alles toch weer soepel.
Wiese was wel erg boos, want ze wilde niet en voordat ik de voordeur dicht kon trekken rende ze alweer via de winkel het huis in. Dan maar op haar in blijven praten en uiteindelijk ging het goed. Na een kwartier kwam er zelfs een lach op haar gezicht. De nachten verlopen wel moeizaam. Regelmatig een pomp die piept en Wiese wil ook gewoon niet doorslapen. Rob hoor je af en toe kreunen, maar gelukkig kan hij het met een lichte verhoging van de tramadol wel redden.
Dinsdag trok ik de stoute schoenen aan om te mailen naar de chirurg om te vragen of er al iets terug is gekomen uit Amsterdam en om te vragen als de OK de eerste week van oktober niet kan het toch echt de tweede week kon. Tenslotte hadden we dit al besproken. De pijn die Rob heeft moet weg en het is gewoon ook voor ons beter in te plannen mbt school en de bakkerij. Helaas kreeg ik weer een antwoord terug waar ik en John niet vrolijk van werden. Hij gaat Rob inplannen voor de tweede OF derde week van oktober. Niks derde week. Dan is het herfstvakantie en dan mist Rob erna nog meer van school. Ook een week langer pijn is geen optie. Sowieso is het voor de bakkerij ook lastig plannen. Waarom altijd rekening houden met de planning van het ziekenhuis en niet van ons. Ik heb dit ook teruggemaild dat ik de derde week van oktober geen optie meer vind. We wachten af.
En dan is het woensdag!!
Luuk is deze dag 9 jaar geworden. Dus werd er vroeg in de ochtend gezongen voor deze grote jongen! De traktaties zijn geschonken door Post voor Kanjers!! We hoefden ze alleen nog maar te vullen. Luuk ging trots naar school en genoot daar. Uit school nam hij een vriendje mee en Luuk wilde persee een  broodjes knakworst. Het werd een gezellig "etentje"
Wiese moest op kinderfeest elders.
Maar daar kwam ineens een grote verrassing. Tante Ardie mocht een auto lenen van haar werk en ze besloot om haar petekind Luuk meet te nemen voor een ritje. En Luuk en Zjuul voelde zich helemaal stoer en genoten volop!!!
Rob mocht erna ook nog een ritje.
De verjaardag gaan we samen met de verjaardag van Rob zaterdag vieren omdat dat beter uitkomt, zeker ook omdat alles gewoon doorging. Tenslotte begon Myrne deze avond weer met haar musical en was een lange dag van huis, ze ging rechtstreeks vanuit school. Stan en Gijs moesten gewoon voetballen. In de avond kwam ook peetoom Arjen en Luna en Raf en Luuk vond het allemaal superleuk.

Donderdag was het weer feest want Rob werd 7. Eigenlijk mag het niet, maar het voelt toch anders. Tenslotte heeft hij het toch weer mooi gehaald!!
En weer in de vroege morgen lang zal hij leven zingen en weer cadeaus uitpakken. Rob had als cadeau ontbijt op bed gevraagd, nou dat kon geregeld worden. Op school mocht ik ook een half uur kijken en Rob genoot volop. Wel een bleek snoetje, maar dat is dan even niet belangrijk. Het was verder gewoon een normale dag, en dat was maar goed ook, want ik was geloof ik helemaal nergens. Dus maar in werk storten. Uit school was het weer zwemles en daarna was het bleke snoetje van Rob ook te verklaren. 38.1 . Ach hij vond het allemaal wel leuk vandaag en nu op naar zaterdag waar het echt gevierd gaat worden.

Zo gewoon, maar zo bijzonder
Een jaar erbij is soms een wonder

Geen opmerkingen: