zaterdag 30 mei 2009

29-05 Nog veel onzekerheid en Gijs en Luuk 1 en 2

Het was weer vroeg op vandaag want om 10 uur moesten we ons melden op de kinderpoli van het Radboud. Dit houdt in om 6 uur op want om 7.30 uur moet ik dan al beginnen met spoelen.
Keurig op tijd waren we weer. De revalidatiearts had er een orthopedische schoenmaker bijgehaald om te kijken in hoeverre schoenen de stand van zijn benen kunnen verbeteren. Helaas had de orthopeed zijn mail te laat geopend (!) en dus had hij geen tijd om er bij te zijn en dat was wel erg jammer, want op de vraag op opereren nu een goede optie is hebben we dus geen antwoord.
De schoenmaker zag wel een kleine oplossing, maar gaf zeker geen garantie, het is allemaal zeer onzeker dus allemaal. Aangezien Rob steeds meer gaat staan (wel met behulp van armsteun) is het wel noodzaak dat er iets gebeurd. Rob zijn benen werden ingegipst, zodat ze een gipsafdruk van zijn onderbenen en voeten hebben. En gelukkig vond hij het allemaal wel heel erg leuk. Ach hij kent het....
Daarna was het de beurt aan René Wijnen. Ik liet hem oppiepen, maar aangezien hij een spoed OK had moest ik een uur wachten, maar dat had ik er voor over. Ik was allang blij dat hij tijd voor ons maakte. En de tijd nam hij gelukkig. Samen bestudeerde we de foto's van zijn darmen nog een keer en eerdere onderzoeken werden nogmaals bekeken. Ivo de Blaauw is momenteel met Marc Levitt op congres ergen in de wereld, en de foto's zijn mee. Dus worden die beoordeeld. René Wijnen durfde echt geen diagnose te geven, omdat hij het gewoon niet weet. Wel sluiten eerdere onderzoeken wel dingen uit. Dinsdag is Ivo de Blaauw terug en mag ik René bellen. Ik hoef dan gelukkig niet langer te wachten.
's Avonds hield VV Nijnsel zijn traditionele penaltybokaal. Stan, Gijs en Luuk moesten eerst ieder apart tegen de eigen teamleden 5 penaltys nemen. Gijs moest ook nog bij de F3 keepen en dat is nou net het team van Luuk. Het werd spannend. Maar 3 goede penalty's waren genoeg voor de finale. Ook Gijs deed het fantastisch. Maar liefst 4 van de 5 gingen er in en ook hij zat in de finale. Stan was wat minder fortuinlijk en 1 was niet genoeg.
De beste 3 gingen dus naar finale en daar moesten ze er 3 penalty's nemen. Gijs deed het fantastisch. 2 van de 3 gingen erin en dat was het beste van allemaal. Nr 1 dus en naar de superfinale. Luuk scoorde er ook 2. Dit was goed voor de 2de plaats. 2 Bekers mee naar huis. In de superfinale moesten alle nr. 1 van elk team tegen elkaar. Tegen de beste keeper van Nijnsel. Gijs was zenuwachtig en de 1ste ging langs. De 2de was schitterend in de hoek. De 3de op de paal. Maar het was mooi. En mooi weer. (oh ja ik kan beter blijven turnen, want bij de penalty's tegen andere leiders was het echt flop... hahahahahaha)'
Nu zenuwen tot dinsdag.....

Geen opmerkingen: