dinsdag 26 mei 2009

26-05 F3 wint tournooi bij DEES

Het valt me allemaal niet erg mee moet ik eerlijk zeggen. De klap van vorig maandag is toch harder aangekomen. Vooral het feit dat je geen diagnose hebt, zelfs geen hypothese. Je gaat dan zo enorm twijfelen. Want verdorie wat is het nou. Er spelen zo links en rechts nog wat andere dingen, dus zo ga ik maar even door. Maar met dat rotgevoel blijven zitten lukte deze keer echt niet. Dus heb ik Rene Wijnen maar een mail geschreven. Ik kreeg daar wel een antwoord op maar dat was erg vaag. Hij wil nu eerst echt weten wat hij met dit alles wil en heeft nu echt dat advies nodig (van Ivo de Blaauw en Dr. Levitt). Ach maar weer wachten. Gister heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Rene ge-smst voor een gesprek a.s. vrijdag, want dan moeten we toch naar het Radboud. Gelukkig reageerde hij positief.
Verder ben ik druk bezig met Rob op de school te krijgen. Allerlei formulieren en gesprekken. Zo was er een gesprek met de mythyl school voor een rugzakje. Ook zijn we nog naar welzorg geweest voor een nieuwe rolstoel, waar hij op school zelf in en uit kan klimmen en de gemeente weer uitblonk in liegen. Ze zeiden dat de formulieren allang wegwaren voor de aanvraag en vonden het gek dat welzorg nog niet hadden gereageerd. Maar dat kon ook niet want ze hadden de aanvraag pas 15 mei binnen. En zij van de gemeente snapte er 12 mei helemaal niks van, hoe kan het nou??? Welzorg had echt al contact met jullie op genomen moeten hebben. (oh ja dagtekening brief 14 mei!!!!!) Zo doorgaan gemeente....!!!!!! Ook werd er gepast voor een uitdraaibare autostoel en een po/douchestoel. En zo ben je alweer 3 dagen bezig met formulieren en de wegen naar instanties. En daarbij nog heel veel tijd van te voren...
Nog leuke dingen. NATUURLIJK. De f3 had een toernooi in Wintelre. Gijs en Luuk zaten samen in 1 team. En aangezien ik leider ben, hoorde ik er ook een beetje bij. Het is echt een heel fanatiek team en dat werd grandioos beloond. 5 wedstrijden werden op de sloffen gewonnen. En dus was een grote beker hun deel. De eerste prijs. Hahaha, weer 2 kampioenen rijker in de familie.
Nu nog de penaltybokaal en dan zit het er allemaal op. Oh ja het is de bedoeling dat de leiders ook mee doen......

1 opmerking:

Natasja zei

Ik lees tussen de regels door dat je er echt even door heen zit, of niet soms? Kom maar snel deze kant op als je tijd hebt, sms maar wanneer je kan of anders kan ik eventueel op een zaterdag of maandag middag bij je aan komen. Je mag me altijd bellen dat weet je toch wel hé?

Liefs Natasja