vrijdag 26 januari 2007

26-01 voetje wordt iets beter

Afgelopen maandag moesten we eigenlijk naar blixembosch, maar aangezien Rob dinsdag toch niet kon zwemmen i.v.m. zijn voetje en Luuk naar de dokter moest, omdat hij zondag gevallen is en zijn arm sindsdien niet meer bewoog, heb ik de therapie naar dinsdag verzet. Dus met Luuk naar de dokter. Ik nam Rob even mee om nogmaals naar zijn voet te laten kijken. Luuk bleek zijn elleboog uit de kom te hebben. Vandaar dat hij zondag zo moest huilen.
Nadat de dokter zijn arm terug had gezet kon hij alles weer. Rob zijn voet zag er niet zo goed uit. Advies: 2 keer per dag in de soda en goed zalf erop doen en netjes verbinden.
Woensdag hadden we kinderfeest van Gijs bij dippie doe. Dat was echt heel leuk. De kinderen vonden het fantastisch en Rob kon daar ook zijn best spelen. In zijn rolstoel trok hij wel veel aandacht, maar gelukkig kon hij in het kindergedeelte uitstekend rondkruipen.
Vrijdag zag zijn voet er eindelijk er wat rustiger uit. Wel is zijn wond nog open, dus maar hopen dat dat snel een beetje dicht gaat.

Geen opmerkingen: