woensdag 13 december 2006

12-12 longontsteking

Vanmorgen had Rob na een onrustige nacht al hoge koorts. Gister hadden we de therapie al afgezegd omdat Rob niet lekker was. Maar vanmorgen al 39,7. Dus ziekenhuis weer bellen. We moesten meteen naar Eindhoven komen naar de eerste hulp. Om 9 uur arriveerde we. Er kwam een kinderarts assistente naar Rob kijken. Ze wilde natuurlijk urine en bloed afnemen, maar ze wilde ook een foto van de longen. Zo gezegd zo gedaan. Gelukkig had mijn oude buurmeisje ook dienst daar en zij maakte de foto van de longen. Af en toe kwam ze gezellig kletsen en mijn verwennen met koffie en brood. (Wendy bedankt).
Om half 1 kwam de eigen kinderarts van Rob. Rob had longontsteking. Oeps even schrikken. We mochten alleen naar huis op voorwaarde dat ik hem goed verzorg. En dat doen we natuurlijk. Dus met antibiotica op zak huiswaarts gekeerd.
Woensdag werd er om 15.15 in Blixembosch de rolstoel opgehaald. Al een klein beetje vooruit komt Rob. De rolstoel is helemaal gemaakt op zijn spreidbroek. Ideaal. Ook word er een eigen stoel aangevraagd plus een hoog/laag bed. Het gaat gelukkig al weer beter met Rob. Hij lacht weer volop.

Geen opmerkingen: