vrijdag 8 december 2006

week 49

Maandag stond weer gewoon de therapie op het programma. Rob deed weer zijn best en het ging weer een beetje vooruit. De logopediste was ook tevreden en Rob hoeft daar voorlopig niet meer terug te komen.
Dinsdag was Rob weer een beetje koortsig. Toch even naar Blixembosch. Zijn rolstoel was al bijna klaar. Hij is nu gemaakt op zijn spreidbroek. Nog een paar aanpassingen en als het goed is is de stoel volgende week woensdag klaar.
Om 11 uur belde de uroloog om te vragen hoe het in Eindhoven was gegaan. Omdat het katheteriseren niet was gelukt en de urine weer in een plaszakje was opgevangen, zat er weer een mengflora in de kweek. Ik vertelde dat Rob weer koortsig was en het gevolg: ik moest accuut komen. Dus opweg naar Nijmegen. Eindelijk ging het katheteriseren soepel. En dus wachten op uitslag. Maar de Sint hield alle kinderen bezig en dus duurde het wachten niet heel lang. Het sediment was schoon! Toch wilde de uroloog nog dat er een neuroloog voor de zekerheid kwam kijken. Maar ook die was tevreden en we konden naar huis.
Woensdag belde de kinderarts nog op om over de dosis van de laxantia te praten. De grote hoeveelheid moeten we volhouden. Er wordt nog speciaal een medicijn voor Rob gemaakt.
En nou maar hopen dat de koorts wegblijft. Maar Rob: die blijft lachen, en ronddoen.

Geen opmerkingen: